Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Een Britse delegatie bestaande uit 34 mensen, waaronder tien oorlogsveteranen, bezocht vrijdag een herdenking bij d… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuws van de Omroep


Filteren op datum:
        

Vol weekend P&M Sport

Gepubliceerd op: 17-10-2019 08:45

Hoewel door de herfstvakantie in enkele sporten geen volledig programma is, toch weer een weekend met twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.
Lees verder

Zondag in Live Keverberg

Gepubliceerd op: 16-10-2019 16:15

Zondag in een nieuwe Keverberg Live ontvangen Pascal Meyer en Lara Savelkoul veel gasten. Het is de week van de armoede in Peel en Maas. Met onder andere wethouder Wim Hermans, Annemiek Vullings van Kidzz en Armoede, Rudi Peeters van de Speelgoedbank, Raf Janssen van de Voedselbank en Nicole Soudant en Johnny Swaters van Vorkmeer wordt gesproken over armoede in onze regio.
Lees verder

Vanaf dinsdag: 75 jaar bevrijding

Gepubliceerd op: 13-10-2019 11:44

Omroep P&M zendt vanaf dinsdag de serie '75 jaar bevrijding' uit. In deze serie worden elke aflevering oorlogs- en bevrijdingsverhalen verteld.
Lees verder

P&M Sport terug in De Körref

Gepubliceerd op: 11-10-2019 08:35

De competities lopen weer. Als een van de laatsten zullen de dames volleybalsters van Peelpush beginnen aan de competitie. Op zondag zullen ze hun herintreden doen in de eredivisie en ze beginnen thuis in de eigen Körref tegen niemand minder dan landskampioen Sliedrecht Sport. Een geweldig affiche om het seizoen te starten.
Lees verder

Pak jij het podium van Ut P&M Hoés?

Gepubliceerd op: 10-10-2019 18:20

Eind december staat Omroep P&M weer in het teken van Ut P&M Hoés. Voor deze actie is de omroep op zoek naar artiesten die het leuk vinden om op het podium te staan. Zingen, dansen, acrobatiek; alles kan!
Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep