Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Ziekenhuis VieCuri en huisartsencoöperatie Cohesie doen een dringende oproep om vragen aan de huisarts of het zieke… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuws van de Omroep


Filteren op datum:
        

Ben Bizzie TV

Gepubliceerd op: 05-04-2020 12:51

Ben Bizzie is het beweegmaatje van alle kinderen in Peel en Maas. Ken jij hem al? Ben Bizzie speelt het liefst de hele dag buiten samen met zijn vriendjes, maar in deze tijd kan dat helaas niet. Hij houdt niet van stilzitten en daar heeft hij iets op bedacht. Ben Bizzie TV! Samen met de beweegcoaches van Ben Bizzie Meijel zorgt hij elke dag voor beweging voor jong én oud. Beweeg jij mee?

Vanaf maandag 6 april is Ben Bizzie elke dag bij Omroep P&M om te zorgen voor meer beweging in jullie huiskamer. Elke ochtend om 10:00 uur deelt hij leuke beweegvideo’s voor jong én oud. Heb je een uitzending gemist? Dan wordt deze om 13:00 uur herhaald. Zo kan iedereen meedoen! Heb je zelf nog goede beweegtips voor Ben of een idee voor een leuke beweegvideo? Laat het Ben Bizzie dan weten. Dat kan door een bericht te sturen naar info@benbizziemeijel.nl. Wie weet komt jouw beweegidee wel op tv!

Ben Bizzie Meijel Wil je meer weten over Ben Bizzie Meijel? Neem een kijkje op www.benbizziemeijel.nl of volg ons op Facebook @BenBizzieMeijel.
Lees verder

Zaterdagavond opnieuw live-uitzending coronavirus

Gepubliceerd op: 03-04-2020 09:46

Zaterdag zendt Omroep P&M opnieuw live op tv een programma uit over de stand van zaken over het coronavirus in de regio.
Lees verder

Steun de actie ´Samen Sterk´

Gepubliceerd op: 01-04-2020 20:35

Omroep P&M lanceert in samenwerking met Stichting Vorkmeer een speciale actie om zowel ondernemers en mantelzorgers te steunen in deze moeilijke tijd.
Lees verder

Elke middag: Blijf Binnen TV

Gepubliceerd op: 29-03-2020 21:44

Omroep P&M zendt vanaf maandag elke middag programma's uit het archief van de omroep uit. Zo is er altijd iets lokaals op televisie wanneer je in deze tijd thuis zit. Maandag start Omroep P&M met de uitzendingen van 'Code 1894'.
Lees verder

Dialectverhalen door Ann en Josje

Gepubliceerd op: 29-03-2020 18:25

Omroep P&M zendt vanaf maandag elke werkdag na het P&M Nieuws een dialectverhaal uit, voorgelezen door Ann Philipsen of Josje Korsten.
Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep