Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws van de Omroep


Filteren op datum:
        

P&M Sport live bij Europacup

Gepubliceerd op: 22-10-2021 13:26

De Europacup handbal zal komend weekend centraal staan bij Omroep P&M Sport. Uiteraard ook aandacht voor andere interessante wedstrijden en derby’s uit de Peel en Maas en Beesel regio.
Lees verder

Terugblik Dansmarathon in De Update

Gepubliceerd op: 21-10-2021 21:23

Vrijdag in De Update blikt Bart Nelissen terug op de week.
Lees verder

Ondernemerscafé bij P&M

Gepubliceerd op: 19-10-2021 15:39

De Bibliotheek Maas en Peel en Omroep P&M starten met een nieuw platform voor ondernemers. In het tv-programma Ondernemerscafé praat Jannine van der Naald van de bieb elke maand met ondernemers uit Noord-Limburg. Ook komen trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt aan bod. Online kunnen ondernemers met elkaar in contact komen en reageren op de onderwerpen uit de uitzendingen.

Ondernemers inspireren
Jannine van der Naald, projectleider werkzoekenden van de Bibliotheek, vertelt dat de omroep en de bieb willen verbinden: “We willen een netwerkfunctie op gang brengen. Voor ondernemers zijn er genoeg branchegerichte bijeenkomsten, maar het is goed om juist ook eens aan tafel te zitten met collega’s uit een andere branche. Om elkaar te inspireren en contacten te leggen. Dat leidt tot frisse nieuwe inzichten en ideeën.”

Gasten uit de regio
De eerste uitzending van Ondernemerscafé staat in het teken van de arbeidsmarkt. Na een periode met te weinig werk voor veel mensen door corona, flipt de markt nu naar het andere uiterste: er is nu te veel werk voor te weinig mensen. Hoe gaan bedrijven in de regio daarmee om? Dorrie Eilers, directeur van Neptunus Structures in Kessel, is te gast. Ook Ginny Kaelen, decaan bij scholenstichting LVO, schuift aan.

Maandelijks op tv en online
Het Ondernemerscafé is een maandelijks programma dat wordt uitgezonden op Omroep P&M en ook online te zien is. De eerste uitzending is op maandag 25 oktober vanaf 18.00 uur en wordt de hele avond herhaald. Daarna is de uitzending ook hier terug te zien.
Lees verder

P&M top 15 (week 41)

Gepubliceerd op: 18-10-2021 17:32

Elton John & Dua Lipa gaan zich met Cold Heart in de top 5 melden. Shivers gaat van 7 naar 6. De Bitse Becky Hill en de Franse David Guetta zijn uit de top 3 verdrongen en hebben hun plaats af moeten geven aan Kungs. Er valt iets te vieren voor Glass Animals want uit het niets zijn ze op 12 nieuw binnengekomen. Grootste verliezers zijn Marshmello & Jonas Brothers met Leave before you love me. Lil Nas X met Thats what I want mag deze week de tip van de week op zijn naam schrijven.
Lees verder

Genomineerden Cultuurprijs op tv

Gepubliceerd op: 17-10-2021 13:10

Vanaf zondag 10 oktober kan er gestemd worden op de publieksprijs van de Cultuurprijs Peel en Maas. De historische werkgroep De Borcht in Baarlo, het boek Veerkracht en de werkgroep natuur en recreatie van het Dorpsoverleg Meijel zijn genomineerd voor de cultuurprijs van 2021.
Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep