Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugpanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuws van de Omroep


Filteren op datum:
        

P&M Nieuws: elke dag P&M

Gepubliceerd op: 18-08-2019 22:23

Omroep P&M zendt vanaf maandag weer elke dag het P&M Nieuws uit op radio, tv en online. Dat betekent dat hét nieuwsprogramma van Peel en Maas verslag doet van actualiteiten, sportwedstrijden en evenementen in de regio.

Op radio hoor je het laatste nieuws elk half uur, in Lunch Live tussen 12.00 en 13.00 uur en in het programma P&M Nieuws vanaf 18.00 uur.

Op televisie is het programma vanaf 18.00 uur te zien. In het weekend wordt het weekoverzicht uitgezonden.

Online vind je op de website en op de social media kanalen van de omroep altijd het laatste nieuws en zijn de uitzendingen terug te luisteren en te kijken.
Lees verder

Spek de kas van Omroep P&M

Gepubliceerd op: 11-08-2019 20:24

Omroep P&M neemt deel aan de ´Spek de kas actie´ van Jumbo Panningen. Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvangt elke consument een voucher ter waarde van 15 eurocent.
Lees verder

Zomerse 50 bij P&M Exclusive

Gepubliceerd op: 10-08-2019 21:59

Omroep P&M zendt ook dit jaar de Zomerse 50 uit. Dit is de hitlijst met de heerlijkste 50 zomernummers aller tijden. Zaterdag 17 augustus is de hitlijst te horen in P&M Exclusive. Kijkers en luisteraars van lokale omroepen in Nederland en België gaven hun favoriete zomerhits door.
Lees verder

Maandag in Komkommertijd

Gepubliceerd op: 10-08-2019 21:48

In de vijfde aflevering van Komkommertijd praat Renske Steijvers met Siem Hubers. Hij verbleef een half jaar in Australië en komt over zijn reis van zijn leven vertellen. Verder geeft gezondheidscoach Ine Jacobs tips voor een gezonde leefstijl. Wat betekent gezond douchen voor je gezondheid?
Lees verder

Maandag in Komkommertijd

Gepubliceerd op: 03-08-2019 22:34

Renske is er maandag weer met een nieuwe uitzending van Komkommertijd. In deze uitzending, opnieuw vanuit Recreatiepark Beringerzand, vertelt Pasja van de Wetering over het park. Begin dit jaar werd het bedrijf overgenomen en kreeg het nieuwe eigenaren.
Lees verder

Meer Nieuws van de Omroep