Panningen, Netherlands

Zorgmedewerkers krijgen gratis toegang tot Limburgs Museum

Gyonne Schatorjé, Wouter Prevos en Bert Mennings Foto: Laura Knipsael
Iedere zorgmedewerker in Limburg krijgt met het hele gezin gratis toegang tot het Limburgs Museum. Het eerste cadeauticket is woensdag uitgereikt aan Wouter Prevos, verpleegkundige bij Zuyderland.
De redactie | 11 mei 2022 17:32 | Aangepast op 11 mei 2022 17:32
Dankbaar
De coronaperiode heeft er stevig ingehakt. In alle geledingen van de samenleving. De inzet van zorgmedewerkers leverde brede waardering op. “Die waardering is mooi en nu kunnen we ook iets terugdoen,” zegt directeur Bert Mennings van het Limburgs Museum. “We willen graag namens de medewerkers en partners onze dankbaarheid tonen. Naar al die zorgmedewerkers die Limburg door de pandemie hebben geholpen.”

Gratis gezinskaart
Voor elke zorgmedewerker ligt een gratis gezinskaart klaar voor de nieuwe tentoonstelling Oevers vol Romeinen. Die opent op 20 mei en is tot en met 4 september 2022 te zien. Zorgmedewerkers kunnen hun gratis tickets nu al reserveren via de website van het Limburgs Museum.

Expositie
Het Limburgs Museum werkte voor de expositie samen met het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. De tentoonstelling biedt een nieuwe kijk op ons het Romeinse verleden. Ook het resultaat van nieuw onderzoek naar de beroemde Romeinse Villa Voerendaal wordt gepresenteerd.
Wouter Prevos met een ticket Foto: Laura Knipsael

Meest gelezen

Ongeval autocoureur; nachtcross stilgelegd

De redactie | 14 mei 2022 23:36

Illegale bewoning op Baarloos vakantiepark

De redactie | 17 mei 2022 18:23

Gewonde bij aanrijding Maasbree

De redactie | 16 mei 2022 13:10

Coureur weer thuis; duo wint Nachtcross

De redactie | 15 mei 2022 18:46