Panningen, Netherlands

Architect gekozen voor kindcentrum De Riet

Het project voor de nieuwbouw van Kindcentrum de Riet in Panningen is van start gegaan. In dit nieuwe gebouw - dat komt te liggen tussen de twee bestaande schoolgebouwen – krijgen OBS FavoRIET, SBO de Fontein, Hoera kindercentra en PSW Junior een plek.
De redactie | 4 oktober 2023 13:53 | Aangepast op 4 oktober 2023 13:53
Team architec/kten uit Heerlen is gekozen om het ontwerp voor het nieuwe gebouw en de omgeving te maken. Deze architect is na een selectie gekozen door de projectgroep. Woensdag werd de handtekening gezet.

Gebruikers
De komende periode gaat de architect zich verder verdiepen in de wensen en eisen van de toekomstige gebruikers. Dit gebeurt in meerdere workshops met teamleden van OBS FavoRIET, SBO Fontein, Hoera kindercentra en PSW Junior.

Bewonersavond
De architect gaat ook in overleg met de partij die namens de gemeente de openbare ruimte rondom de school verder gaat ontwikkelen. Later dit jaar zal er ook een bewonersavond worden georganiseerd waar de eerste plannen zullen worden gedeeld met de omgeving.

Ontwerp
Medio 2024 wordt het ontwerp voor het nieuwe kindcentrum en aanpassingen in de omgeving verwacht, waarna een aannemer kan worden gezocht.

Lees meer over:

De Riet|Kindcentrum De Riet|