Panningen, Netherlands

Volg het OLS 2022 op Omroep P&M

Bij Omroep P&M volg je alles over en rondom het OLS in Meijel. Van het sponsorschieten totdat het laatste bölke is afgeschoten: de omroep van Peel en Maas is erbij.
De redactie | 15 juni 2022 16:09 | Aangepast op 15 juni 2022 16:09
OLS Nieuws
Vanaf maandag 27 juni zendt Omroep P&M op tv dagelijks het OLS Nieuws uit met reportages over het schuttersevenement, achtergronden en interviews. De evenementen rondom het OLS worden in beeld gebracht. De uitzendingen zijn op tv te zien vanaf 18.00 uur. Op radio word je dagelijks bijgepraat in Lunch Live en het P&M Nieuws. Ook op de site van de omroep en de socials is het laatste nieuws te vinden: www.omroeppenm.nl/ols-2022

Kinjer-OLS
Het grootste kinderfeest van Meijel wordt op dinsdag 28 juni gehouden. Dan strijden 17 scholen om het Ummeke in Meijel. Omroep P&M zendt tussen 10.00 en 13.00 uur een speciale radio-uitzending uit. 's Avonds zendt Omroep P&M vanaf 18.00 uur een uitgebreide uitzending over het Kinjer-OLS uit. Daarin doen de Junior Reporters verslag. Aansluitend is een registratie van de optocht te zien.

Dè rakt ów
In de laatste uitzending van de talkshow 'Dè rakt ów' wordt vanaf 18.00 uur vooruitgeblikt op het OLS met onder andere burgemeester Wilma Delissen, OLS-voorzitter Hubert Vos en OLS-federatie voorzitter Ger Koopmans.

Heilige Mis
Vanuit de Sint Nicolaaskerk in Meijel wordt de heilige mis uitgezonden op zaterdag 2 juli. Deze mis wordt bijgewoond door 100 genodigden en muzikaal opgeluisterd door de Meijelse muziekverenigingen. Zo is er muziek van Mekiko, de harmonie, Méél Voices en Femme Vocales. De mis start om 19.00 uur en wordt live uitgezonden op tv.

OLS 2022
Op zondag 3 juli vindt het OLS plaats. Omroep P&M zendt vanaf 9.00 uur 's ochtends een radio-uitzending uit. De hele dag kun je op radio luisteren naar muziek, verslaggevers en reportages. Op tv is vanaf 11.00 uur de openingsceremonie te zien. Om 13.30 uur wordt de optocht uitgezonden en vanaf 16.30 uur schakelen we live over naar de schietbomen waar een verslag gegeven wordt van het schieten. Voor het eerst in de geschiedenis zal het schieten live op tv worden uitgezonden. Aan het einde van de dag wordt teruggeblikt op de eerste dag van het OLS 2022.

Op 9 juli is Omroep P&M weer terug vanaf 10.00 uur met een live uitzending op tv, radio en online. Dan wordt er verslag gedaan van de ontknoping van het OLS. Wie wint D'n Um? De duur van de uitzending is afhankelijk van wanneer er een beslissing valt.

De uitzendingen worden in samenwerking gemaakt met L1, Omroep Horst aan de Maas en Omroep Venray.

Lees meer over:

OLS 2022|OLS|OLS Meijel|

Meest gelezen

Fietser raakt gewond in Panningen

Niels van Rens | 5 dec 2022 12:55

Club Ultra sluit de deuren

De redactie | 30 nov 2022 20:25

Gemeente past GFT-inzameling aan

De redactie | 2 dec 2022 09:10

Lees ook

Terugkijken Dè rakt òw (aflevering 2)

In "Dè rakt òw" blikken we vooruit op het OLS in Meijel. Met achtergronden, reportages en de organ...

School Bocholt wint Meijels Kinjer-OLS

Basisschool de Driehoek uit Bocholt heeft het Kinjer-OLS in Meijel gewonnen. De school uit Belgisch ...

Federatiepresident roemt OLS organisatie Meijel

Ger Koopmans, president van de OLS-federatie, is vol lof over de organisatie van het Oud-Limburgs Sc...

Wijzigingen in jurering Kinjer-OLS

Het Kinjer-OLS in Meijel kent dit jaar enkele wijzigingen. Er wordt niet meer gejureerd op de onderd...

Zo ziet het OLS-terrein eruit

De werkzaamheden op het terrein van het OLS zijn gestart. Kabels worden in de grond gestopt en de un...

Terugkijken: Kinjer-OLS optocht

Zeventien scholen uit Nederlands en Belgisch Limburg deden dit jaar weer mee aan het Kinjer-OLS. De ...