Panningen, Netherlands

MVC’19 al na kwartier kansloos tegen Oirschot Vooruit

MVC’19 uit Maasbree heeft zondag met 4-0 verloren van Oirschot Vooruit. In het eerste kwart van de wedstrijd werd MVC’19 op het middenveld overlopen en grepen de verdedigers onvoldoende in om doelpunten te voorkomen. Na 17 minuten stond MVC’19 al met 3-0 achter en was uitzicht op een goed resultaat verkeken.
De redactie | 13 maart 2023 09:16 | Aangepast op 13 maart 2023 09:16
Na drie minuten was de eerste kans nog wel voor MVC’19 na een mooie steekpas van Marco Daniels op Bart Crienen. Helaas kwam de bal niet goed bij Bart Crienen voor de voeten om goed te kunnen uithalen. Daarna was het alleen nog Oirschot Vooruit die ging voetballen en telkens was het Jip Stam die vanaf de achterlijn een perfecte voorzet gaf die door respectievelijk Daan Hagemeier, Koen Versteden en Joris Swaanen werden binnengeschoten. Drie identieke doelpunten waar onze verdedigers geen antwoord op hadden. Het leek wel als of keeper Rick van der Zee als schietschijf was ingezet.

Net langs
In de 24e minuut was het weer bijna raak over de linkerflank maar nu werd de bal net langs geschoten. Trainer Tom van Bergen greep in en de licht geblesseerde Yannick Muysenberg werd vervangen voor Ian Boots. MVC’19 kreeg meer grip op de wedstrijd en begon ook beter te spelen. In de 35e minuut was het weer Marco Daniels die met een steekpas Ron van den Kerkhof in stelling kon brengen, maar helaas werd de bal langs geschoten. Vlak voor rust werd keeper Rick van der Zee nog bijna verrast door een boogbal maar hij redde knap. MVC’19 ging met een 3-0 achterstand de rust in.

Gelijk op
Aan het begin van de tweede helft ging het spel gelijk op. In de 72e minuut was het Marco Daniels die het nog een keer probeerde maar keeper Niels Stockman kon het afstandsschot in 2e instantie pareren. Vlak daarna bereikte een mooie vrije trap van Marco Daniels net niet het hoofd van Ron van den Kerkhof. Nadat de wedstrijd al lang was beslist werd in de 80e minuut een fout op het middenveld afgestraft en kon Tim Neggers in de korte hoek de vierde treffer binnenschieten. Oirschot kreeg nog 2 mogelijkheden maar beiden doelpogingen mislukte. MVC’19 droop met een kansloze 4-0 nederlaag het veld af. De eerstvolgende wedstijd is op 26 maart tegen Brabantia uit in Eindhoven.

Lees meer over:

Maasbree|MVC'19|

Meest gelezen

Vrouw aangehouden na bedreiging op camping

De redactie | 27 mrt 2023 15:30

Pannningse schreef boek over voetreis naar Rome

De redactie | 24 mrt 2023 13:37

Scheur in rotorblad windmolen Egchelse Heide

De redactie | 23 mrt 2023 20:49

Lees ook

Derbywinst Kessel en Panningen

In de 4e klasse E stonden zondag drie derby’s op het programma. Panningen won ruim van BEVO uit Be...

MVC’19 op drempel kampioenschap

Zondag 15 mei leek MVC19 even de champagneflessen te mogen ontkurken, want Baarlo keek in de slotmin...

Na twee jaar weer Ossefeesten in Maasbree

De Ossefeesten zijn weer terug in Maasbree. Op 30 en 31 juli, 3, 5 en 6 augustus strijkt het oudste ...

Auto volledig uitgebrand in Maasbree

Een auto is uitgebrand in Maasbree. Dat gebeurde aan de Schorweg. Hoe dat kon gebeuren, is niet duid...

Dit jaar geen Speelgoedactie in Maasbree

De Speelgoedactie van Kidzz en Armoede in het Mafcentrum van Maasbree gaat niet door. De organisatie...

Auto's botsen op elkaar in Maasbree

Bij een ongeluk op de N277 in Maasbree zijn twee auto's op elkaar gebotst. Er vielen geen gewonden.