Panningen, Netherlands

MVC’19 draagt rode lantaarn over aan Rood Wit Veldhoven

MVC’19 heeft zondadg in een rechtstreeks duel met Rood Wit Veldhoven een overwinning behaald van 1-2. Timo van Horck mocht zijn basisdebuut bekronen met een doelpunt.
De redactie | 14 november 2022 09:21 | Aangepast op 14 november 2022 09:21
In de eerste helft waren er elf kansen, waarvan zes voor MVC’19. Al na negen minuten had Timo van Horck twee grote kansen achter zijn naam staan, maar miste hij beide keren de precisie. In de 20e minuut kreeg Rood Wit haar eerste kans na een gevaarlijke aanval die door Erik Peeters werd afgevlagd voor buitenspel. Na balverlies op het middenveld volgde in de 31e minuut weer een grote kans voor Rood Wit maar Tim van Renselaar redde. Binnen 4 minuten kreeg Rood Wit nog een paar dotten van kansen maar telkens stond Tim van Renselaar op de goede plek. In de 39e minuut kreeg MVC’19 via Timo van Horck de grootste kans van de 1e helft maar hij faalde vrij voor de keeper.

Grote kansen
MVC’19 nam het heft weer in handen en in 39e en 43e minuut volgden weer twee grote kansen, maar beide keren konden de Maasbreese aanvallers het net niet vinden. Vlak voor rust kreeg Rood Wit via een vrije trap nog een hele grote kans om met 1-0 de rust in te gaan maar weer stond MVC’19 keeper Tim van Renselaar op de goede plek en plukte hij de bal uit de linkerbovenhoek. Rood Wit en MVC’19 gingen met goed gevoel de rust in. Ook in de 2e helft bleef het een leuke wedstrijd, waarbij MVC’19 het betere van het spel had. In de 55e minuut gaf scheidsrechter Tunders een scheidsrechtersbal, waaruit Marco Daniels de bal in het elfmetergebied kon krullen en Timo van Horck wist te bereiken die ditmaal de bal snoeihard tegen de touwen knalde. MVC’19 kwam hierdoor terecht op 0-1. In de 77e minuut moest wederom Tim van Renselaar in actie komen bij een afstandskogel van Rood Wit. In de 88e minuut besliste MVC’19 de wedstrijd via een snelle aanval, waarbij Mike Peeters Rob Custers wist te bereiken die de bal lekker kon inschieten.

Slot
In de 92e minuut kreeg Rood Wit alsnog haar doelpunt, maar te laat om de wedstrijd nog spannend te maken. MVC’19 won uiteindelijk met 1-2 en kan volgende week de borst nat maken als de koploper SV Valkenswaard op bezoek komt.

Lees meer over:

MVC'19|voetbal|Maasbree|

Meest gelezen

Fietser raakt gewond in Panningen

Niels van Rens | 5 dec 2022 12:55

Club Ultra sluit de deuren

De redactie | 30 nov 2022 20:25

Gemeente past GFT-inzameling aan

De redactie | 2 dec 2022 09:10

Lees ook

Baarlo weer succesvol

Baarlo heeft donderdag ook haar derde inhaalwedstrijd gewonnen. In de 3e klasse C wist Baarlo in Osp...

Nieuwe ijsbar in Maasbree

De nieuwe ijsbar in Maasbree heet De Zoetfabriek. De winkel maakt onderdeel uit van de Vermaekerij.

MVC’19 kampioen in derde klasse

Het eerste team van MVC’19 uit Maasbree is zondag kampioen geworden in de derde klasse C. In Weert...

Auto in de struiken: automobilist spoorloos

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag in de struiken beland op de Lange Heide in Maasbree.

Auto volledig uitgebrand in Maasbree

Een auto is uitgebrand in Maasbree. Dat gebeurde aan de Schorweg. Hoe dat kon gebeuren, is niet duid...

SV Panningen delft het onderspit tegen RKVV Haelen

SV Panningen heeft zondag verloren van RKVV Haelen. Het werd 1-2.