Panningen, Netherlands

MVC’19 speelt slechte wedstrijd tegen Veritas

MVC’19 heeft zaterdag de slechtste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Ondanks nog een goede start werd er in het vervolg een erg slechte wedstrijd op de mat gelegd. Trainer Tom van Bergen sprak van een collectief falen. De focus en beleving waren onvoldoende om met een goed resultaat naar huis te kunnen rijden.
De redactie | 28 november 2022 09:02 | Aangepast op 28 november 2022 09:02
De start was nog prima want na 5 minuten stond het 0-1 na een doelpunt van Ron van den Kerkhof. Er was irritatie bij de spelers en grensrechter van Veritas maar het doelpunt ging wel de boeken in. Na 10 minuten ging Veritas ook de aanval zoeken en na balverlies op het middenveld schoot Veritas de 1-1 tegen de touwen. Na een overtreding in het strafschopgebied en een goed ingeschoten penalty had Veritas de achterstand alweer goed gemaakt. MVC’19 kreeg nog een paar kleine kansen maar de spelers faalden in de afronding. Vlak voor rust kwam Veritas zelfs op 3-1 nadat de corner bijna door iedereen werd gemist en verdediger Sjoerd Linssen simpel kon binnenkoppen. In de rust hoopte trainer Tom van Bergen met een donderspeech dat zijn spelers het in de 2e helft nog konden ombuigen, maar meteen na rust moest al een bal van de doellijn gehaald worden en na een kwartier kwam de genadeslag door de vierde treffer van Veritas.

Grote kans
Na een kans van Ron van den Kerkhof die de bal helaas niet hard genoeg kon inschieten kreeg Veritas een grote kans om de wedstrijd helemaal op slot te gooien. De bal eindigde via de lat achter de doellijn maar de scheidsrechter had het niet waargenomen. Een paar minuten later was het dan toch weer raak en scoorde Veritas de 5-1. Nadat bij MVC’19 nog een keer een bal van de doellijn werd gehaald kon MVC’19 nog via Rob Custers de aansluitingstreffer binnenschieten. In de 75e minuut werd MVC’19 een 100% penalty onthouden nadat Ron van den Kerkhof werd gevloerd.

Kansjes
MVC’19 kreeg op het einde nog een paar kansjes maar uiteindelijk bleef het 5-2 op het scorebord. Deze wedstijd moeten we heel snel vergeten en de knop moet dan ook echt om voor de eerstvolgende wedstrijd thuis tegen Wilhelmina die in winst moet worden omgezet om aansluiting te houden met de middenmoot.

Lees meer over:

Maasbree|MVC'19|Veritas|

Meest gelezen

Nieuwe ondernemers in Bistro Kepel in Panningen

Niels van Rens | 26 jan 2023 11:39

De School neemt intrek in gebouw De Violier

De redactie | 25 jan 2023 16:26

Van Happen neemt inzameling Berings bedrijf over

De redactie | 26 jan 2023 18:52

Lees ook

Eerste Oekraïense vluchtelingen in Meijel ondergebracht

De eerste Oekraïense vluchtelingen zijn vrijdag ondergebracht in de opvanglocatie De Nieuwe Hof in ...

MVC’19 dichtbij titel

MVC’19 heeft zich zondag even kampioen gewaand, toen Baarlo in blessuretijd met 1-2 achterstond te...

Auto in de struiken: automobilist spoorloos

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag in de struiken beland op de Lange Heide in Maasbree.

Oud-wethouder Maasbree overleden

Voormalig raadslid en wethouder van de gemeente Maasbree, Fons Tans, is vrijdag overleden. Tans was ...

Koploper SHH te sterk voor MVC’19

MVC’19 heeft zondag kansloos verloren van koploper SHH uit Herten. MVC’19 speelde een moeizame w...

Wethouder trekt plan locatie openbare school Maasbree terug

Wethouder Beukema heeft het voorstel om de openbare school op het Meuleveld in Maasbree te realisere...