Panningen, Netherlands

MVC’19 speelt slechte wedstrijd tegen Veritas

MVC’19 heeft zaterdag de slechtste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Ondanks nog een goede start werd er in het vervolg een erg slechte wedstrijd op de mat gelegd. Trainer Tom van Bergen sprak van een collectief falen. De focus en beleving waren onvoldoende om met een goed resultaat naar huis te kunnen rijden.
De redactie | 28 november 2022 09:02 | Aangepast op 28 november 2022 09:02
De start was nog prima want na 5 minuten stond het 0-1 na een doelpunt van Ron van den Kerkhof. Er was irritatie bij de spelers en grensrechter van Veritas maar het doelpunt ging wel de boeken in. Na 10 minuten ging Veritas ook de aanval zoeken en na balverlies op het middenveld schoot Veritas de 1-1 tegen de touwen. Na een overtreding in het strafschopgebied en een goed ingeschoten penalty had Veritas de achterstand alweer goed gemaakt. MVC’19 kreeg nog een paar kleine kansen maar de spelers faalden in de afronding. Vlak voor rust kwam Veritas zelfs op 3-1 nadat de corner bijna door iedereen werd gemist en verdediger Sjoerd Linssen simpel kon binnenkoppen. In de rust hoopte trainer Tom van Bergen met een donderspeech dat zijn spelers het in de 2e helft nog konden ombuigen, maar meteen na rust moest al een bal van de doellijn gehaald worden en na een kwartier kwam de genadeslag door de vierde treffer van Veritas.

Grote kans
Na een kans van Ron van den Kerkhof die de bal helaas niet hard genoeg kon inschieten kreeg Veritas een grote kans om de wedstrijd helemaal op slot te gooien. De bal eindigde via de lat achter de doellijn maar de scheidsrechter had het niet waargenomen. Een paar minuten later was het dan toch weer raak en scoorde Veritas de 5-1. Nadat bij MVC’19 nog een keer een bal van de doellijn werd gehaald kon MVC’19 nog via Rob Custers de aansluitingstreffer binnenschieten. In de 75e minuut werd MVC’19 een 100% penalty onthouden nadat Ron van den Kerkhof werd gevloerd.

Kansjes
MVC’19 kreeg op het einde nog een paar kansjes maar uiteindelijk bleef het 5-2 op het scorebord. Deze wedstijd moeten we heel snel vergeten en de knop moet dan ook echt om voor de eerstvolgende wedstrijd thuis tegen Wilhelmina die in winst moet worden omgezet om aansluiting te houden met de middenmoot.

Lees meer over:

Maasbree|MVC'19|Veritas|

Meest gelezen

Politie vindt per toeval hennepkwekerij in Kessel

De redactie | 14 apr 2024 11:40

Nieuw woon- zorgconcept in Helden: De Naober

Youri Buis | 19 apr 2024 18:54

Lees ook

Degradatie dichtbij voor MVC’19 na verlies tegen Hegelsom

Het is MVC’19 zondag niet gelukt om aansluiting te vinden met de overige degradatiekandidaten. Daarv...

Raad akkoord over Laefplein, ondanks zorgen over veiligheid en verkeer

Het Laefplein in Maasbree wordt een groen plein met appartementen. De gemeenteraad gaat in de raadsv...

MVC’19 kansloos onderuit bij lijstaanvoerder Stiphout Vooruit

MVC’19 had zondag in de wedstrijd tegen titelkandidaat Stiphout Vooruit vanaf het beginsignaal geen ...

Burgemeester trouwt paren in on-echt voor dorpsquiz

Burgemeester Wilma Delissen van Peel en Maas heeft zaterdagavond veertien echtparen in het on-echt v...

Maasbree mag kiezen voor invulling Laefplein

Inwoners kunnen deze week reageren op het voorlopig ontwerp van het Laefplein in Maasbree. Het plein...

Venlonaren bekennen afpersing homoseksuelen mannen, waaronder in Maasbree

Vier Venlonaren hebben bekend homoseksuele mannen te hebben gegijzeld en afgeperst. Dat gebeurde ond...