Panningen, Netherlands

Peelpush Dames boekt resultaat in Sneek

De derde uitwedstrijd op rij voor de dames van Peelpush was een wedstrijd tegen VC Sneek, een team dat haar ambities niet onder stoelen of banken steekt. Het thuisteam gold in deze wedstrijd dan ook als torenhoge favoriet.
De redactie | 8 november 2022 22:24 | Aangepast op 8 november 2022 22:24
Peelpush was niet onder de indruk van de tegenstander en het vele thuispubliek en starte de eerste set met een 9-0 voorsprong. Een sterke serie services deed de thuisploeg naar adem happen. Deze voorsprong bleek in deze set meteen beslissend, want hoewel het Sneker team wat beter in haar spel kwam was de voorsprong groot genoeg om deze set met 19-15 netjes uit te spelen. in de tweede set begon Peelpush wederom met een voorsprong, VC Sneek liep in en tot de 20 puntengrens liep de set gelijk op. Een kleine eindsprint van het Meijelse team naar 21-25 zorgde in de finale van de set voor een onverwachte maar verdiende 0-2 voorsprong.

Derde set
VC Sneek leek in de derde set orde op zaken te willen zetten. Met enkele omzettingen in het thuisteam wist Peelpush geen raad en een vroeg opgelopen achterstand kon niet meer voldoende gerepareerd worden, Peelpush kwam nog dichtbij maar moest met 25-22 toch de set aan de tegenstander laten. Hierna volgde een spannende vierde set. Het Sneker team trok in deze set met 26-24 aan het langste eind.

Vierde set
In de beslissende vijfde set kon Peelpush niet meer de nodige druk op de passlinie van de tegenstander zetten, kansen waren er wel maar VC Sneek kon hierdoor de wedstrijd degelijk spelend met 15-10 naar zich toe trekken.

Voor de boeg staat dit weekend een thuiswedstrijd. Zaterdag 12 november om 19.30 ontvangt Peelpush wederom een kampioenskandidaat, Apollo uit Borne.

Lees meer over:

Peelpush|Volleybal|

Lees ook

Peelpush verliest twee keer

De dames van Peelpush hebben twee keer verloren het afgelopen weekend. Van Utrecht en Dynamo kon nie...

Peelpush verliest van Sliedrecht Sport

De volleybalsters van Peelpush hebben in de Körref met 1-3 verloren van Sliedrecht Sport.

Peelpush verliest opnieuw

Peelpush heeft weer verloren, deze keer tegen de laatst geplaatste Activia. De wedstrijd eindigde me...

Zesde competitienederlaag op rij voor Peelpush

De dames van Peelpush hebben opnieuw verloren in de eredivisie. In Meijel verloor het team van Apoll...

Peelpush verliest van Regio Zwolle

Peelpush heeft dit weekend een nederlaag geleden tegen Regio Zwolle. In de Körref waren de scores 13...

Peelpush verliest van VV Utrecht

In Meijel zijn de volleybalsters van Peelpush er niet in geslaagd een overwinning te behalen. Ondank...