Panningen, Netherlands

Terugkijken: De wereld van... Rick Jacobs

Hoe is het om op de grootste festivals ter wereld te staan en te werken met een van de grootste dj's van de wereld? Hoe ga je met verleidingen om en wat heb je vanuit thuis meegekregen? VJ Rick Jacobs is te gast in de eerste uitzending van 'De wereld van...'.
De redactie | 31 oktober 2023 17:58 | Aangepast op 31 oktober 2023 17:58
Op jonge leeftijd was Rick actief op de computer. Zijn vader had een bedrijfje aan huis dat computers repareerde. Samen met zijn broer Bob ging hij visuals maken. Uiteindelijk kwam hij bij de top dj terecht.

Hele wereld
Inmiddels is de Baarlonaar door dance-organisatie Tomorrowland gevraagd om mee te werken aan internationale virtuele shows waar artiesten als Lady Gaga en The Weekend optreden. Rick maakt de meest waanzinnige ervaringen mee tijdens z’n werk. Maar hoe kijkt hij tegen dit wereldje aan? Is het alleen maar ‘halleluja’? Iedereen kon een vraag stellen tijdens het programma.

Samenwerking
Het programma is een samenwerking tussen Omroep P&M en de Bibliotheek Maas en Peel. In deze lokale variant van College Tour mogen aanwezigen in het publiek vragen stellen aan een bijzondere gast met roots uit de regio. De gast en het onderwerp zijn iedere uitzending verschillend, maar steeds inspirerend!


Lees meer over:

De wereld van|

Meest gelezen

Auto komt tot stilstand na botsing in Panningen

De redactie | 3 dec 2023 21:31

Prikkelarme zone bij Christmas Truckrun

De redactie | 4 dec 2023 10:35

Bord geplaatst om informatie te delen

De redactie | 4 dec 2023 12:15

Lees ook

Stel je vraag aan Rick Jacobs in nieuw programma

Hij maakte, samen met z’n broer, de gaafste visuals voor grote dance-shows en reisde de hele wereld ...