Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nominaties Cultuurprijs 2021 bekend

10 september 2021

De historische werkgroep De Borcht in Baarlo, het boek Veerkracht en de werkgroep natuur en recreatie van het Dorpsoverleg Meijel zijn genomineerd voor de Cultuurprijs Peel en Maas 2021. Dat maakte Jos Notermans , voorzitter van het organisatiecomité bekend.

 
Genomineerden
De historische werkgroep in Baarlo geeft onder andere de Sprokkeling uit. Een boekje met verhalen uit het verleden. Het boek Veerkracht werd vorig jaar gemaakt door Karin Jacobs, Dennis Vredeveldt en Dick Holthuis over het jaar dat de gemeente Peel en Maas zwaar getroffen werd door het coronavirus. De natuur en recreatie van het dorpsoverleg in Meijel realiseerde het afgelopen jaar de uitkijktoren bij de Vossenberg in Meijel.

Uitreiking in november
In oktober kan het publiek stemmen op een van de genomineerden voor de publieksprijs. De winnaar van de stimuleringsprijs en de Cultuurprijs wordt op vrijdag 19 november bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond in DOK6. Dan worden ook de winnaars van 2020 bekend. Toen vond er geen uitreiking plaats vanwege het coronavirus.