Menu

Twitter feed Omroep P&M

Omroep P&M zoekt verkoper (M/V)

Omroep P&M
Omroep P&M is de lokale publieke omroep van de gemeente Peel en Maas en de gemeente Beesel. Meer dan 100 vrijwilligers doen wekelijks hun best om een journalistiek relevant en kwalitatief hoogwaardig media aanbod te verzorgen. Het publiek bestaat uit de inwoners van de gemeente Peel en Maas, gemeente Beesel en omstreken. Het speerpunt van de omroep is de dagelijkse nieuwsvoorziening. Deze nieuwsvoorziening wordt crossmediaal verspreid, oftewel via radio, tv (de kabelkrant en de programma’s) én het internet. Wij zetten daarbij constant in op nieuwe media en technieken.
 
Afdeling
Omroep P&M heeft onlangs een kijk- en luisteronderzoek uitgevoerd. Hieruit blijkt dat er voor radio en tv ruime mogelijkheden zijn voor adverteerders. Het bereik op het internet (de website en de sociale media) is daarnaast altijd meetbaar, waaruit blijkt dat ook hier geregeld hoge pieken bereikt worden. De salesafdeling van Omroep P&M bestaat momenteel uit 2 parttime medewerkers. Gezien het aantal (potentiële) adverteerders is de omroep nog op zoek naar versterking, om zo de omzet die wordt gegenereerd door middel van sales nog verder te boosten.

Functieomschrijving
Als verkoper bij Omroep P&M beschik je over een zeer dynamische omgeving. De werkzaamheden bestaan voor een groot gedeelte uit het bezoeken van (potentiële) klanten en uit het schakelen met de interne organisatie. Je werkt intern mee aan de ontwikkeling en productie van nieuwe commerciële formats en pakketten. Het aantal werkuren is bespreekbaar, maar in principe vooral ook flexibel.
Voor de functie van verkoper is het belangrijk dat je commercieel en klantvriendelijk bent ingesteld. Stressbestendigheid is daarnaast een belangrijke eigenschap; je moet om kunnen gaan met afwijzing.
 
Wat wij vragen:
·         Je bent communicatief goed onderlegd en hebt een commerciële en klantvriendelijke instelling
·         Je kunt zelfstandig te werk gaan maar schakelt ook gemakkelijk met collega’s in teamverband
·         Je hebt enige ervaring in omgang met ondernemers
·         Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
·         Je bent leergierig en staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen
·         Kennis van nieuwe media is een pré
 
Wat wij bieden:
·         Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving
·         Toegang tot het uitgebreide netwerk van de Omroep P&M
·         Een aantrekkelijke commissieregeling
·         Begeleiding bij het leren kennen van de omroepwereld en bij het uitvoeren van je taken
·         Ruimte voor zelfontwikkeling en het opdoen van waardevolle ervaring
 
Contact
Heb je interesse of kom je graag meer te weten over de functie en de organisatie? Stuur dan een mail naar voorzitter@omroeppenm.nl