Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Omroep P&M en De Kevers lanceren nieuw televisieformat

Om de kerstgedachte wat langer vast te houden lanceren Omroep P&M en C.V. De Kevers uit Kessel een ludiek televisieformat: All You Need is Vastenaovend. Het programma wordt vanaf 2 januari  uitgezonden op Omroep P&M en op het facebookkanaal van De Kevers (@cvdekevers), de presentatie is in handen van Anneke Joosten-Van Leeuwen uit Kessel.

Het format is een idee van Ivo Joosten die namens C.V. De Kevers verantwoordelijk is voor de communicatie van het P&M Liedjesfestival dat 12 januari plaatsvindt in Kessel. “Vastenoavend is veel meer dan alleen feest. Het is een manier om het leven te vieren en ook om de gemeenschapszin te versterken. Het format dat we samen met Omroep P&M hebben ontwikkeld laat zien hoe de deelnemers aan P&M Liedjesfestival 2019 iemand een hart onder de riem willen steken. Zij kregen de kans om iemand die het verdient een leuke avond te bezorgen, dat levert mooie verhalen op.”

Ook Omroep P&M hoofdredacteur Bart Nelissen is blij het met format. “We maken al jaren ludieke promotiefilmpjes met deelnemers aan het P&M Liedjesfestival. Op deze manier geven we die filmpjes een hele nieuwe dimensie en bieden we bijzondere mensen en verhalen het podium.”