Menu

Twitter feed Omroep P&M

Omroep P&M en Rabobank verlengen partnership

Omroep P&M en Rabobank Peel, Maas en Leudal hebben hun bestaande partnership met drie jaar verlengd. Omroep P&M voorzitter Rob Pieroen en Ivo Joosten – Manager Marketing, Communicatie & Coöperatie Rabobank Peel, Maas en Leudal – ondertekenden recent de nieuwe partnerschapsovereenkomst die geldt tot en met 2022.

Rob Pieroen over de verlengde samenwerking. “Als lokale omroep bewegen we net als de Rabobank in een dynamisch speelveld. Er wordt veel innovatie en samenwerking gevraagd om onze rol in Peel en Maas op een passende wijze te vervullen. Het is fijn als je in die dynamiek kunt bouwen op de continuïteit die Rabobank mee biedt. De bank is al jaren een betrokken partner en dat merken we op meer manieren dan alleen dit sponsorcontract.”

Ivo Joosten onderschrijft de woorden van Rob Pieroen. “We zetten ons als Rabobank Peel, Maas en Leudal continu in voor een regio waarin het goed wonen, werken en recreëren is, voor een vitale leefomgeving. Een omroep als Omroep P&M speelt daarin een belangrijke rol omdat ze mensen en initiatieven over de kernen van Peel en Maas heen met elkaar verbindt en de trots van de inwoners stimuleert. Bovendien laat Omroep P&M zien mee te gaan met haar tijd door de ontwikkeling van actuele en relevante programma’s. We kijken dan ook uit naar de samenwerking de komende jaren.”