Menu

Twitter feed Omroep P&M

Omroep P&M gaat knallend het jaar uit!

Tijdens de laatste week van het jaar zendt Omroep P&M speciale programma’s uit.

TELEVISIE:
Omroep P&M zendt op de laatste dagen van het jaar ‘De winteravond van…’ uit. In deze uitzendingen praten Nancy Dielissen en Pascal Meyer met een inwoner aan de hand van foto’s en fragmenten over zijn of haar ideale winteravond. Op 27 december is ondernemer Norbert Panken te gast, op 28 december praat Nancy met zakenvrouw van het jaar Ria Joosten en op 29 december is stemacteur Joop van den Beucken de hoofdgast.

Op donderdag 29 december wordt de Oliebollentest 2016 uitgezonden. In dit programma wordt bekend wat de lekkerste oliebol van 2016 is.

De laatste dagen van het jaar blikken Jort Theeuwen en Pascal Meyer terug op 2016 in twee uitzendingen van Blik op het Jaar. Deze uitzendingen worden op 30 en 31 december uitgezonden. Op nieuwjaarsdag worden de uitzendingen herhaald.

RADIO:
De reguliere programmering op radio wordt tijdens de laatste week van 2016 uitgezonden. De vertrouwde programma’s zullen te horen zijn tijdens de feestdagen.

Op vrijdag 30 december blikt het P&M Panel tussen 18.00 en 19.00 uur terug op het nieuwsjaar van 2016.

TEKST-TV
Ook op P&M Tekst-TV gaat de laatste week van het jaar niet onopvallend voorbij. Op de kabelkrant wordt er door middel van tekst en foto’s teruggeblikt op het jaar.