Menu

Twitter feed Omroep P&M

Omroep P&M genomineerd voor Cultuurprijs Peel en Maas

Omroep P&M is genomineerd voor de Cultuurprijs Peel en Maas. De 5 genomineerden zijn woensdag bekend gemaakt. Marijke Gijsen, Omroep P&M, Rockband New Age, Stichting Cultuurpodia Peel en Maas en Stichting Keverberg maken kans op de prijs.

Omroep P&M is blij met de nominatie. ‘De nominatie is een erkenning dat onze lokale omroep er toe doet’, aldus hoofdredacteur Bart Nelissen. ‘Dagelijks werken onze vrijwilligers aan het maken van programma’s voor de gemeente Peel en Maas, daarbij zit Omroep P&M in het DNA van de gemeente. Cultuur is belangrijk voor Omroep P&M. Door verslag te doen van culturele evenementen en met onze programma’s de culturele waarden te onderstrepen, laten we zien wat er leeft.’

Het is de 25ste keer dat de cultuurprijs van de gemeente wordt toegekend door het College van B&W. De uitreiking vindt plaats op 27 november om 20.00 uur in DOK6. Naast de Cultuurprijs Peel en Maas worden op deze avond tijdens een gevarieerd programma ook een stimuleringsprijs en een publieksprijs toegekend op basis van de uitslag van een stemming onder het aanwezige publiek.