Menu

Twitter feed Omroep P&M

Omroep P&M grijpt net naast Cultuurprijs

Omroep P&M is vrijdagavond niet in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Cultuurprijs 2015 van de gemeente Peel en Maas. Stichting de Keverberg won de Cultuurprijs 2015 en kreeg het beeldje van Erik Kierkels overhandigd uit handen van burgemeester Delissen.

De uitreiking werd dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Naast de cultuurprijs werden ook een publieksprijs en een stimuleringsprijs uitgereikt. Deze werden gewonnen door Marijke Gijsen en New Age.

Omroep P&M kreeg tijdens de uitreiking lovende woorden op de manier waarop de omroep cultuur in de huiskamers van de inwoners van de gemeente brengt. De dagelijkse uitzendingen op radio- en tv en de professionaliteit die hiermee wordt uitgestraald, waren belangrijke redenen die het selectiecomité heeft doen overtuigen om Omroep P&M te nomineren voor de prijs. Hoofdredacteur Bart Nelissen gaf in een gesprek met presentator Robert Janssen aan dat de omroep de cultuur in de gemeente op een hoger platform brengt. De omroep stimuleert en inspireert verenigingen en inwoners om zich in te zetten voor het culture leven in de gemeente.