Menu

Twitter feed Omroep P&M

Omroep P&M grijpt net naast Lokale Omroep Award

Omroep P&M heeft vrijdag net naast een Lokale Omroep Award gegrepen. In Hilversum ontving RTV Purmerend de award in de categorie ‘nieuws en actualiteiten’. Omroep P&M was genomineerd met het tv-programma ‘P&M Nieuws’.

De jury, met daarin NOS-presentator Jeroen Overbeek en Toine van Peperstraten (SBS6, FOX), was vol lof voor het programma van P&M. ‘De jury vindt het bijzonder dat een kleine omroep als P&M dagelijks kijkers op een duidelijke manier weet te informeren. Een bewijs dat je met beperkte middelen en mankracht een goed nieuwsprogramma kunt maken. Razend knap dat dit programma dagelijks met een relatief klein team wordt gemaakt’, zo luidt het juryrapport.

De jury vervolgt: ‘mooi dat in de reportages de stem van gewone mensen is te horen. Dat maakt het inhoudelijk sterk en ook dat kijkers zich echt betrokken voelen. De reportages zijn beeldend en zitten goed in elkaar. Veel lokale omroepen kunnen een voorbeeld nemen aan dit dagelijkse nieuwsoverzicht’. Het was de tweede keer dat Omroep P&M werd genomineerd voor een Lokale Omroep Award. 


Vorig jaar kreeg het programma ‘Het Mooiste Plekje van Peel en Maas’ een nominatie.