Menu

Twitter feed Omroep P&M

Omroep P&M wint twee Lokale Media Awards

11 juni 2021

Omroep P&M heeft vrijdagavond tijdens de Lokale Media Awards twee prijzen in de wacht gesleept. Bart Nelissen is volgens de jury het grootste presentatietalent van Nederland. Ook de podcast P&M Praot Plat viel het meest in de smaak.

De prijzen werden vrijdagavond op aangepaste wijze uitgereikt vanuit Beeld en Geluid in Hilversum.

Perplex
"Ik ben perplex", jubelt prijswinnaar Bart Nelissen. "Super trots ben ik. Samen maken we programma's en het is mooi dat we hiervoor beloond worden." De 29-jarige Panningenaar presenteert onder andere het radioprogramma Lunch Live en de tv-programma's P&M Nieuws en Vaccinatie Update.

Lokale karakter

In de podcast praat Inigo Beeker met gasten over de dialecten in Peel en Maas. In vier delen worden de dialecten en achtergronden daarvan belicht. "Er kwamen veel reacties op de podcast. Het is mooi dat de jury dit bevestigt", reageert Inigo Beeker. Jurylid Evelien de Bruijn had veel lof over de productie. Vooral het lokale karakter sprak haar aan.

Hoofdredacteur en presentator Bart Nelissen en vrijwilliger Inigo Beeker dragen de prijzen op aan de medewerkers van de omroep.

De lokale omroep voor de gemeenten Peel en Maas en Beesel was in vier categorieën genomineerd. Nic Kortenoeven maakte kans om Omroepvrijwilliger van het jaar te worden, maar greep net naast de prijs. Daarnaast was het tv-programma In de greep door corona een kanshebber.