Menu

Twitter feed Omroep P&M

Ondernemersprijs 2020

Vanwege het coronavirus kan Kiwanis Peel en Maas de Ondernemersprijs 2020 dit jaar niet organiseren. In plaats daarvan zijn er opnames voor twee tv-uitzendingen gemaakt.

Via deze uitzendingen willen ze het ondernemerschap in de gemeente ook in dit bijzondere jaar een podium bieden. Naast de Kiwanis komen de gemeente Peel en Maas en de Rabobank in deze uitzendingen aan het woord. Hoe hebben zij de coronapandemie ervaren, wat waren in deze bijzondere tijd de uitdagingen? 


Verder zijn er interessante tafelgesprekken met oud-winnaars. En hoe is het eigenlijk met de voormalige goede doelen die tijdens de afgelopen 10 edities Ondernemersprijs een cheque hebben ontvangen? Er is door Kiwanis Peel en Maas namelijk in totaal €68.000,- verdeeld onder verschillende Goede Doelen. 

Ook enkele innovatieve bedrijven zijn bereid gevonden om hun verhaal te doen in de uitzendingen. Zij hebben corona aangegrepen als grote kans om nieuwe producten en dienstverlening op te zetten. Als afsluiting ontvangt een nieuw goed doel een cheque.

De uitzendingen worden uitgezonden via Omroep P&M op dinsdag 8 en dinsdag 15 december vanaf 18.00 uur.