Menu

Twitter feed Omroep P&M

Ondernemersprijs Peel en Maas over ‘Startups en starters’

11 april 2019

Kiwanis Club Peel en Maas organiseert dit jaar voor de tiende maal de Ondernemersprijs Peel en Maas. De uitreiking van deze Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 30 oktober 2019 in de theaterzaal van DOK6 in Panningen.

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Startups en starters’.

Hiermee bedoelen wij in beide gevallen jonge bedrijven met o.a. de volgende kenmerken. Het bedrijf is niet ouder dan 3 jaar, is innovatief (startups: disruptief) en het bedrijf heeft meerdere aandeelhouders (ZZP-ers zien wij niet als startup/starter). De onderneming, het product of concept moet schaalbaar zijn. De onderneming moet ook beschikken over een ondernemingsplan, een marketingplan en over een duidelijke visie en aanpak inzake duurzaamheid, klimaat en MVO.

Kiwanis Club Peel en Maas wil met de uitreiking het ondernemerschap in de gemeente Peel en Maas in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen en daarbij de ondernemers een podium bieden om zich te presenteren. De Ondernemersprijs is mede dankzij de steun van ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors inmiddels een ingeburgerd fenomeen geworden.

Foto: Dick Holthuis
Vooraan vlnr: Wiet, Rob en Carin Wijnen
Achteraan: Personeel BPG Wijnen Bouwmaterialen