Menu

Twitter feed Omroep P&M

Ontknoping BeNe-liga en voetbalderby live bij P&M Sport

Erop of eronder? Alles of niets. Dat is wat het is voor de handbalheren van Herpetz Bevo HC zaterdag in sportarena De Heuf, waar zij de allesbeslissende wedstrijd om plaatsing voor de BeNe-Liga play-offs spelen tegen huidig landskampioen Green Park Aalsmeer.

Het team van coaches Jo Smeets en Lambert van Berlo moet winnen om zich te kwalificeren voor de play-offs, die later in Antwerpen gespeeld worden; bij ieder ander resultaat is Aalsmeer gekwalificeerd. Spanning op en top. De Heuf zal vol zijn, de sfeer top. Daar is Omroep P&M Sport natuurlijk live bij. En zo hoeft iedereen die er niet bij kan zijn niets te missen van dit spektakel.


Verder in de uitzending van zaterdag aandacht voor de beugelderby tussen Kessel en Baarlo. Ook is P&M Sport live aanwezig bij paardensport in Helden. Don Nijssen kijkt terug op de wedstrijd van de Meijelse zaalvoetballers thuis in De Körref tegen de koploper RKMSV. Trainer Ton van Dijck zal deze week de Peel en Maas-voetbaltoto spelen. Met Panningen-trainer Roel Schreurs wordt vooruitgekeken op de derby van zondag tegen Kessel.

Aanvoerdster Nicole Jochijms van Tupos volleybalsters analyseert de derby van haar team tegen VC Grashoek. Trainer/coach Rudy Beurskens van VC Asterix laat weten of zijn team de koppositie heeft weten te continueren.

Op zondag zal P&M Sport vanaf sportpark Panningen-Noord live verslag doen van de Peel en Maas voetbalderby tussen Panningen en Kessel. De verrichtingen van de overige Peel en Maas voetbalteams zullen als altijd op de voet gevolgd worden zodat niemand een doelpunt hoeft te missen. Direct na afloop zal met trainers Erik van Rooij (MVC ‘19) en Rob Jacobs (Helden) worden teruggekeken op de wedstrijden van hun teams tegen Laar resp. Helmondia.

Evenals zaterdag, ook op zondag live paardensport vanuit Helden. Johan Hoeijmakers van HBC Helden blikt terug op de beugelderby van zaterdagavond in de ereklasse van zijn team in Maasbree. Kan Helden nog meedoen om de titel? Geer Daems van de Meijelse beugelaars analyseert hun wedstrijd thuis tegen koploper Tegelen. Coach Sjoerd Simons van de Peelpush-volleyballers laat weten of zijn team heeft kunnen stunten in eigen huis tegen de schier ongenaakbare koploper Taurus uit Houten.

Traditioneel zal in de rust van de voetbalwedstrijden met assistent-coach Lambert van Berlo nabeschouwd worden op de handbalkraker van zaterdagavond tussen de heren van Herpetz Bevo HC en Aalsmeer. Trainer Leon Geraads laat weten of de handballers van BSAC hebben kunnen stunten en zo plaatsing voor de halve finale van de beker hebben afgedwongen en waarom de derby van zijn team op zondag tegen Rapiditas in Weert niet door kon gaan. Tenslotte zal met John Korsten gesproken worden of de zaalvoetballers van ZVV Beringe uit in Blerick van de nummer 2 hebben kunnen winnen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend in twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.