Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Ontknopingen bij P&M Sport

In diverse competities nadert het einde en de ontknopingen. Beslissingen zullen vallen. Zo ook in de volleybalcompetitie. In de eerste divisie hebben de dames van promovendus VC Olympia nog punten nodig in de strijd om handhaving. Deze zaterdag ontvangen ze concurrent Inter Rijswijk in de eigen Piushof.

Omroep P&M Sport zal hierbij live aanwezig zijn, zodat van dichtbij meegemaakt kan worden of het team van trainer/coach Kees Bosch de broodnodige punten in eigen huis weet te houden. Met zijn collega Maik Wilms van de Panningse heren wordt gesproken over de dubbele confrontatie met het hooggeplaatste Bedovo uit Beek en Donk. Christian Meulendijks van VC Grashoek zal terugblikken op de wedstrijd van zijn team in de eerste klasse tegen het reeds gedegradeerde VC Fortutas uit Nederweert.

Verder in de uitzending van zaterdag aandacht voor atletiek, beugelen en ook weer hockey, waar de dames van HCPM op zondag aan zullen treden tegen H.O.D. in Valkenswaard en de heren op bezoek gaan in Cranendonck. Met Bram Hunnekens wordt de wedstrijd van de tafeltennisploeg van TTV Fortus bij koploper Sittard besproken. De Peel en Maas-voetbaltoto zal deze week door Helden-trainer Rob Jacobs gespeeld worden.

Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de voetbalwedstrijden Baarlo-Helmondia en VV Kessel-Roggel. Daarnaast worden natuurlijk de verrichtingen van alle overige Peel en Maas-teams op de voet gevolgd. Met direct na afloop een terugblik op Resia Wellerlooi-Grashoek met trainer Nelis Luijten.

Verder aandacht voor de verrichtingen van de zaalvoetballers van ZVV Beringe in de topklasse. Met Sjoerd Simons wordt de wedstrijd van de volleybalheren van Peelpush besproken en gekeken of de ploeg revanche heeft kunnen nemen van de grote nederlaag vorige week. Met Sterre Andriessen wordt de hockeywedstrijd van de HCPM dames nabeschouwd.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend in twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.