Menu

Twitter feed Omroep P&M

Ontknopingen in amateurvoetbal in P&M Sport

Veel competities lopen ten einde of zijn afgelopen. Echter zeker in het amateurvoetbal is het nog spannend op diverse fronten. Vandaar vanaf nu is Omroep P&M Sport er alleen nog op zondagmiddag en op zaterdagavond weer in het nieuwe seizoen; dit weekend ivm Koningsdag ook geen uitzending op zaterdag.

Op zondag is P&M Sport live bij maar liefst 3 wedstrijden in het amateurvoetbal. Vanaf sportpark Panningen-Noord is de derby in de 4de klasse tussen Panningen en Koningslust te volgen. Kunnen de groen-witten revanche nemen? In diezelfde klasse ook live te volgen vanaf Hookervenne, Bevo-TSC ’04 en vanaf De Roode Egge Kessel-Reuver. Daarnaast natuurlijk continu updates van ontwikkelingen op de andere velden waar Peel en Maas teams actief zijn. Direct na afloop een nabeschouwing op de wedstrijd van SV Grashoek in Venlo bij Kwiek Venlo met trainer Nelis Luijten. Ook een terugblik op inhaalwedstrijden die eerder in de week gespeeld zijn.

Naast al het amateurvoetbal, ook live paardensport vanuit Mierlo waar het NK Springen verreden wordt, met daarbij ook deelname uit Peel en Maas.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten deze zondag in een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport, vanaf 14.00 uur.