Menu

Twitter feed Omroep P&M

Ontknopingen in amateurvoetbal

De ontknopingen in de amateurvoetbalcompetities naderen. Voor een aantal teams uit Peel en Maas is er al duidelijk en zij kunnen de competitie uitspelen, maar voor anderen is er nog heel wat te winnen of verliezen. Bij wedstrijden van deze laatste teams in P&M Sport aanwezig.

Zo is P&M Sport live aanwezig in de 3e klasse waar Baarlo vecht voor handhaving en als het kan voor het ontlopen van de nacompetitie in thuiswedstrijd tegen het hooggeklasseerde HBSV uit Hout-Blerick. Vanuit de 4e klasse is er een live verslag van de Peel en Maas-derby tussen Koningslust en VV Kessel, waarbij de gasten de tweede plaats willen veilig stellen om zo de nacompetitie in te gaan. Daarnaast natuurlijk continu updates van ontwikkelingen op de andere velden waar Peel en Maas teams actief zijn. Direct na afloop een nabeschouwing op de wedstrijd van kampioenskandidaat SV Grashoek uit bij SVOC ’01 in Oirlo met Grashoek-trainer Nelis Luijten.

Naast al het voetbalgeweld, ook aandacht voor atletiek. In de rust van het amateurvoetbal een nabeschouwing op de wedstrijd van de handbalheren van Bevo HC, die zaterdagavond thuis in sportarena De Heuf landskampioen GreenPark Aalsmeer ontvingen. Met assistent-coach Lambert van Berlo wordt besproken in hoeverre Bevo HC nog kans maakt op het halen van de play-offs om het landskampioenschap.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten deze zondag in een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport, vanaf 14.00 uur.