Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Het CDA in Peel en Maas heeft schriftelijke vragen gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders hoe sch… twitter.com/i/web/status/1…

Ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

6 augustus 2020

Bibliotheek Maas en Peel organiseert dinsdag 25 augustus van 10.00 tot 12.00 uur een ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden. Deze keer ga je naar buiten. Startplaats is de blokhut van Jong Nederland, Koeberg 1 in Baarlo (locatie kan nog wijzigen). Kosten: gratis. Ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan en deel ervaringen met elkaar.

Tineke Wiersma van Buitengewoon in Balans geeft een workshop Mindful Walk waardoor je meer energie krijgt, minder stress ervaart en meer leert vertrouwen op je eigen gevoel. Voor meer informatie en aanmelden kijk op https://www.debibliotheekmaasenpeel.nl/home.html .


Door actief buiten in de natuur bezig te zijn word je je bewust van je bewegingen, je denken en de rust die Mindfulness je kan geven. Je wandelt ongeveer 3 kilometer en doet tussendoor eenvoudige oefeningen. Je hoeft niet van alles te kunnen, iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. In deze bijeenkomst staat ‘neem zelf de regie’ centraal.

Wat krijgt aandacht tijdens deze ochtend?
Bewust ademhalen en op de signalen van je lichaam letten.
Bewuster omgaan met je lichaam.
Je omgeving bewuster ervaren, geen prestatiedruk en Fun.
Betere bewegingstechnieken aanleren.
Minder in je hoofd bezig te zijn maar meer te voelen.

Als je wil deelnemen geef je dan op via: https://www.debibliotheekmaasenpeel.nl/actueel/agenda/ontmoetingsochtend-voor-werkzoekenden.html .