Menu

Twitter feed Omroep P&M

Open dag bij Omroep P&M

Op zondag 17 juli zette Omroep P&M de deuren van de studio's weer open en konden belangstellenden een kijkje nemen achter de schermen bij Omroep P&M.

Tijdens deze open dag lieten diverse medewerkers zien wat omroep P&M doet. Ook werd het Goede Doel bekend gemaakt, waarvoor Ut P&M Hoes in december geld gaat ophalen. Omroep P&M zet zich dit jaar tijdens Ut P&M Hoés 2016 in voor onderzoek naar hersentumoren. In samenwerking met Stichting Arjan en Walk4BrainsMeijel zamelt Omroep P&M van maandag 12 t/m zondag 18 december zoveel mogelijk geld in voor onderzoek naar de genezing van hersentumoren. Klik hier voor meer informatie over deze actie en het goede doel of ga naar http://pmhoes.peelmaas.com/

Dagelijks verzorgen de ruim 100 medewerkers van de omroep nieuws, informatie en amusement op radio, tv, tekst-tv, Twitter, Facebook, YouTube, Instagram en de P&M app. Met dagelijks ruim 1500 bezoekers op de website en een wekelijks bereik van bijna 40.000 bezoekers op Facebook voorziet Omroep P&M in de nieuwsbehoefte van de regio Peel en Maas. 


Foto's: Frans Beumers