Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Open dag Omroep P&M

Omroep P&M is jarig en bestaat dit jaar 25 jaar. In deze jaren is er veel gebeurd. De omroep begon aan de Schoolstraat in Panningen en verhuisde ruim 10 jaar geleden naar de Schout van Merwijckstraat, waar prachtige studio´s zijn verrezen. Met de komst van televisie, internet en sociale media is de omroep de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echt mediabedrijf dat verslaat wat er in de gemeenschap van Peel en Maas gebeurt.

In het kader van dit jubileum zendt Omroep P&M op zaterdag 2 juni van 10.00 tot en met 20.00 uur een marathonuitzending uit op radio, televisie en internet. Deze uitzending is de gehele dag live te bezoeken. Er zijn interviews, optredens van lokale artiesten en er zijn vele verrassingen! Ook zijn de studio´s te bezoeken tijdens deze open dag.

De open dag vindt op zaterdag 2 juni plaats tussen 10.00 en 20.00 uur aan de Schout van Merwijckstraat 2 in Panningen. Graag tot dan!