Menu

Twitter feed Omroep P&M

Open dag TWP Maasbree

De TWP in Maasbree heeft 9 oktober a.s. een open dag met open inloop. Iedereen is welkom om te komen kijken naar activiteiten zoals zang, en meedoen met leuke spellen. Tussen 16:00 en 19:00 is iedereen welkom bij het Mafcentrum te Maasbree.

''De TWP in Maasbree is een vrijblijvende dagvoorziening voor jong en oud met een open inloop. Bij de TWP wordt er vrij gewerkt. Je kunt zelf kiezen wat voor activiteiten je doet. De TWP is er ook voor hulp bij bepaalde situaties zoals een re-integratie naar de arbeidsmarkt. Bij de TWP wordt ook erg veel waarde gehecht aan het veilige gevoel van de bezoekers, omdat je er ook helemaal jezelf kunt zijn. De begeleiding bij de TWP bestaat uit 1 vrijwilligster en 6 begeleiders met een zorgachtergrond. Iedere dag, als de TWP open is, zijn er 2 verschillende begeleiders aan het werk.'' aldus Kim Leyssen, begeleidster bij de TWP.

Elke maandag en vrijdag is er een inloop tussen 10:00 en 16:00. Op woensdag is het geopend van 10:00 tot 19:00 (inclusief de mogelijkheid om mee te eten). Voor meer informatie kun je op deze tijden terecht bij het Mafcentrum in Maasbree of via www.mafcentrum.nl/over/theaterwerkplaats/.