Menu

Twitter feed Omroep P&M

Opnieuw twee drugspanden gesloten

15 augustus 2019

Burgemeester Delissen heeft donderdag twee drugspanden voor drie maanden gesloten. Het gaat om een drugspand aan de Roomweg in Grashoek en een woning aan de Servaashof in Helden.


De politie heeft in juni 2019 een woningdoorzoeking uitgevoerd in Grashoek omdat in een strafrechtelijk onderzoek informatie naar voren was gekomen waaruit bleek dat vermoedelijk met enige regelmaat hennep geknipt/verwerkt werd in de woning. Op het perceel is hennep aangetroffen en zijn diverse goederen voor de verwerking van hennep, een grote hoeveelheid contant geld en een op een echt lijkend vuurwapen aangetroffen. De woning blijft gesloten tot 15 november 2019.

Ook een woning aan de Servaashof in Helden is gesloten in verband met het aantreffen van twee hennepplantages in juni 2019. Op de eerste etage is in een slaapkamer een in werking zijnde hennepplantage van 184 hennepplanten aangetroffen. Op de tweede etage is in een henneptent een in werking zijnde hennepplantage met 148 hennepplanten aangetroffen. Ook deze woning in Helden is tot 15 november 2019 voor iedereen verboden terrein.