Menu

Twitter feed Omroep P&M

Organisatie OLS lag ´onvoorstelbaar goed op schema´

25 juni 2020

Het OLS in Meijel gaat dit jaar vanwege het coronavirus niet door. Toch zal het OLS-feest bij de inwoners van het Peeldorp deze weken door het hoofd gaan. Vandaag zou eigenlijk het Kinjer-OLS plaatsvinden. Door het coronavirus zijn alle evenementen deze zomer geschrapt. Dus blijft D´n Um in jaar langer in Meijel.

Op 13 maart zou de loting zijn van het OLS. Twee dagen voordat dit plaats zou vinden, werd het afgelast. Later werd ook bekend dat de andere activiteiten een jaar worden opgeschoven. De organisatie van het schuttersevenement lag ´onvoorstelbaar goed op schema´, zo stelt Anoesjka Koopmans van schutterij Sint Willibrordus uit Meijel.

De werkgroepen met tientallen vrijwilligers waren al maanden bezig met de voorbereidingen. Het was dan ook een domper toen besloten moest worden dat het evenement niet door zou gaan. Na de zomer wordt de organisatie weer opgepakt.

In Zomer met P&M blikken Anoesjka Koopmans en Mark Stemkens van Sint Willibrordus terug op de winst en de afgelopen periode.