Menu

Twitter feed Omroep P&M

Overig nieuws


Filteren op datum:
        

Grote verkeersdrukte veer Kessel en Baarlo

Gepubliceerd op: 19-06-2019 18:16

Grote verkeersdrukte bij het veer in Kessel en Baarlo door een ongeval op de A73. Doordat op de A73 tussen Venlo en Venray een vrachtauto was gekanteld, liep het verkeer op de snelweg naar het noorden toe helemaal vast. Veel automobilisten besloten daarop het veer bij Kessel en Baarlo te pakken, wat weer tot lange wachttijden bij het veer leidde.
Lees verder

Jeugdvierdaagse gaat vanavond niet door

Gepubliceerd op: 19-06-2019 18:15

De organisatie van de Jeugdvierdaagse heeft besloten in verband met de slechte weersverwachtingen de eerste wandeldag niet door te laten gaan.

Om 18.00 uur werd het besluit bekend gemaakt. De tientallen kinderen en ouders die aanwezig waren, werden met het bericht teleurgesteld. Dat betekent dat het dit jaar een wandeldriedaagse is.

De organisatie betreurt het besluit te moeten nemen, maar zag geen andere optie. Iets na 18.00 uur brak het noodweer uit.
Lees verder

Jeugdvierdaagse gaat vanavond niet door

Gepubliceerd op: 19-06-2019 18:04

In verband met de slechte weersverwachtingen gaat de jeugdvierdaagse vanavond niet door.
Lees verder

Handgereedschappen ontvreemd in gemeente

Gepubliceerd op: 18-06-2019 17:30

De laatste weken in Peel en Maas worden er op verschillende plekken handgereedschappen ontvreemd. De plaatsen waar dat gebeurd zijn vaak schuren bij boerderijen en bedrijfsauto's die op of langs de openbare weg geparkeerd staan. Dat laat de politie weten.
Lees verder

Nieuwe busdienstregeling Arriva

Gepubliceerd op: 18-06-2019 16:05

Arriva start op 30 juni met een nieuwe busdienstregeling in Limburg. De belangrijkste aanleiding hiervoor is de komst van 55 elektrische bussen die op verschillende lijnen in de hele Provincie gaan rijden. Hierdoor wijzigen tijden en routes.
Lees verder

Meer Overig nieuws