Menu

Twitter feed Omroep P&M

Overig nieuws


Filteren op datum:
        

VieCuri wil nieuw ziekenhuis bouwen in Venray

Gepubliceerd op: 25-04-2019 17:09

VieCuri wil een nieuwe ziekenhuisvoorziening bouwen in Venray. De gemeente Venray en VieCuri Medisch Centrum sloten een intentieovereenkomst. Onderdeel van de overeenkomst is dat locatie "de Wieën" in Venray wordt onderzocht als mogelijke nieuwbouwlocatie.
Lees verder

Goede Doelen Week levert recordbedrag op

Gepubliceerd op: 25-04-2019 17:06

De Goede Doelen Week, die drie weken geleden week overal in Peel en Maas plaatsvond, slaat steeds beter aan. De vierde editie van deze grootscheepse liefdadigheidsactie heeft een recordbedrag opgeleverd van ruim € 147.500. Dat is het hoogste bedrag sinds de start van de gezamenlijke Goede Doelen Week in de hele gemeente, in 2016.
Lees verder

PvdA/Groenlinks wil aandacht voor huurbevriezing

Gepubliceerd op: 24-04-2019 16:21

Huurders die een inkomen hebben onder de huurtoeslaggrens en een huurprijs boven de voor hen geldende aftoppingsgrens kunnen voor bevriezing van de huur in aanmerking komen. De fractie van PvdA/Groenlinks vraagt aan het college hier aandacht aan te schenken.
Lees verder

Bisschop bezoekt Dodenherdenking Everlo

Gepubliceerd op: 23-04-2019 13:48

In het weekend van 3, 4 en 5 mei brengt bisschop Harrie Smeets een kennismakingsbezoek aan het dekenaat Horst-Helden. Het officiële programma is nog niet bekend gemaakt, maar definitief is dat de bisschop op de avond van 4 mei deelneemt aan de Dodenherdenking in Everlo.
Lees verder

Scholen worden uitgenodigd voor kinderraad

Gepubliceerd op: 20-04-2019 20:11

Burgemeester Delissen heeft alle scholen in de gemeente uitgenodigd om mee te doen met de kinderraad. Dit naar aanleiding van vragen van de raadsleden Karin Jacobs en Suzan Hermans en een brief van Sam van de Bovenkamp met zijn leerkracht Pascal Ueberbach. Zij kwamen gelijktijdig met een voorstel om een kinderraad in de gemeente Peel en Maas te initiëren.
Lees verder

Meer Overig nieuws