Menu

Twitter feed Omroep P&M

Overig nieuws


Filteren op datum:
        

Documentaire Selen genomineerd voor NL Awards

Gepubliceerd op: 27-02-2020 16:08

De documentaire ´Mannen in Zwart´ waarvan Sander Selen uit Egchel een van de makers is, is genomineerd voor de NL Awards, de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste producties van de regionale omroepen.
Lees verder

Paulien Ramakers volgt Jan Bouten op als centrummanager

Gepubliceerd op: 27-02-2020 15:50

Na zestien jaar draagt centrummanager van Panningen Jan Bouten het stokje over aan Paulien Ramakers. Zij begint op 1 maart met haar nieuwe functie. Volgens de voorzitter van het Centrummanagement brengt ze een frisse blik, maar heeft ze genoeg ervaring om de ervaren Jan Bouten op te volgen. 

De huidige centrummanager Jan Bouten blijft tot de zomer aan om Ramakers in te werken. 
Lees verder

ICT-problemen Het Bouwens verholpen

Gepubliceerd op: 27-02-2020 15:50

Het herstellen van de werkplekken binnen LVO verloopt voorspoedig. Op diverse scholen zijn de werkzaamheden inmiddels helemaal of nagenoeg afgerond. Ook Het Bouwens in Panningen had last van een virus, dat vorige week donderdag ontdekt werd.
Lees verder

Inspiratiesessie inburgering

Gepubliceerd op: 27-02-2020 15:44

Vanaf 2021 treedt de nieuwe wet inburgering in werking. De gemeenten krijgen door deze nieuwe wet de regie over inburgering terug. Het doel van de wet is dat alle inburgeringsplichtige nieuwkomers zo snel mogelijk integreren en participeren, het liefst via betaald werk. De 7 Noord-Limburgse gemeenten gaan in een regionale werkgroep samenwerken aan deze verandering. Als onderdeel van de voorbereiding op de nieuwe wet organiseert deze regionale werkgroep een inspiratiesessie. Voor deze sessie zijn vertegenwoordigers van de gemeenschappen, ondernemers, onderwijsinstellingen, welzijnsorganisaties, vrijwilligers en gemeenten uitgenodigd. De werkgroep vindt het namelijk belangrijk om vanuit verschillende betrokkenen inspiratie op te halen.
Lees verder

Renovatie van Zwembad de Waterloat ruim binnen de begroting

Gepubliceerd op: 27-02-2020 14:47

De renovatie van zwembad De Waterloat in Panningen is rond de 70.000 euro goedkoper gebleken dan het begrote budget.
Lees verder

Meer Overig nieuws