Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport live bij JIM en 2 toppers

Komend weekend weer een boeiend weekend in diverse sporten. Uiteraard is Omroep P&M Sport erbij.

Op zaterdag zal live vanuit sportarena De Heuf de topper in de BeNe-liga handbal tussen Herpetz Bevo HC en het Waalse Vise te volgen zijn. Zal de ploeg van Jo Smeets de fraaie serie voortzetten?

Ook in deze uitzending verslag vanuit Maastricht, waar Jumping Indoor Maastricht (JIM) wordt verreden. P&M Sport-verslaggever en paardensport-kenner Jan Steeghs zal iedereen op de hoogte houden en van de verrichtingen van Peel en Maas-deelnemers in het bijzonder.

Naast al deze live-sport, ook aandacht voor de beugeltopper tussen Meijel en Hoogeloon, die afgelopen dinsdag is gespeeld, als ook de Peel en Maas-derby en topper in de ereklasse tussen het verrassend sterke OVU Kessel en HBC Helden. Verder een uitgebreidde voorbeschouwing op de voetbalwedstrijd van zondag tussen Bevo en FC Maasgouw met beide trainers, Bob Maas (Bevo) en Rob Geenen (FC Maasgouw, vorig seizoen nog bij Baarlo). De nieuwe Baarlo-trainer Joeri Janssen zal ook vooruitkijken op de wedstrijd van de rood-zwarten op zondag bij Merfeldia in Nederweert en zal ook de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Uit de volleybalwereld in deze uitzending aandacht voor de dames van VC Kessel en Tupos, die beiden een overwinning goed kunnen gebruiken. Ook wordt er gesproken met de nieuwe coach van de VC Olympia-dames Eric Craemers, die het sterke Havoc uit Haps ontvingen. Tenslotte ook aandacht voor atletiek met de Molenvencross.

In de uitzending op zondag ruim aandacht voor de topper in de 5de klasse tussen het nog ongeslagen Egchel dat als virtuele koploper thuis koploper SV Lottum ontvangt. Ook de clash tussen Bevo en FC Maasgouw is rechtstreeks te volgen, terwijl de verrichtingen van alle andere Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd worden. Direct na afloop van de wedstrijd zal Tom van Bergen laten weten hoe MVC ‘19 het ervan afgebracht heeft tegen het FCV ‘t Ven.

Op zondag ook aandacht voor handbal met in de rust van het voetbal een terugblik op de wedstrijd van de Bevo-heren van zaterdagavond met assistent-coach Lambert van Berlo. Wilfred Jacobs laat weten hoe het de Peelpush-volleybaldames het er zaterdagavond in Borne vanaf gebracht hebben. Met Sterre Andriessen wordt de wedstrijd van deze dag van de jonge HCPM-dames tegen Bakel nabesproken. Ook een terugblik op de Molenvencross en uitgebreid aandacht voro Jumping Indoor Maastricht, waardoor uitzending door kan lopen tot na 17.00 uur.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.