Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Hoés haalt ruim 15.000 euro op

Na drie dagen afzien in Ut P&M Hoés op het Raadhuisplein voor DOK6 Panningen werden de dj’s Lara Savelkoul, Nic Kortenoeven en Jip Huijs bevrijd van hun vloeibare dieet. Buiten op het podium waar het hele weekend diverse artiesten hebben opgetreden, werd door hen het voorlopige eindbedrag bekend gemaakt voor het goede doel van dit jaar: een dementievriendelijker Peel en Maas.

Burgemeester Delissen en wethouders Wim Hermans en Anget Mestrom vergezelden de dj’s op het podium. Het voorlopige eindbedrag is maar liefst €15.530,00 euro.

Het hele weekend werd er door de vrijwilligers van de Danssalon en het Alzheimercafé geld opgehaald voor het goede doel. Er werden wafels, chocomel en soep verkocht. De gemeenschap doneerde door plaatjes aan te vragen. Ook Foodtruck VerTruckelijk doneerde een deel van de opbrengst aan Ut Hoés. Verschillende initiatieven vanuit bedrijven, verenigingen, politieke partijen en leerlingen van Het Bouwens, leverden tevens een grote bijdrage. De leerlingen doneerden meer dan tweeduizend euro. Hoofdsponsor Jumbo bracht twee cheques van zevenhonderd euro naar Ut Hoés.

Grote Limburgse artiesten als Linda Zijlmans en Skinny, het feestduo Sjpringlaevend, Katja Henz en Fiorenza droegen hun muzikale steentje bij, maar ook veel lokale muziekhelden als Ton Engels, Pim van Wylick, Ap & Pap (Ap en Geert Wijnands), de Laatkomers en de Batjakkers. Verder waren er dansacts van danseressen van sportclub Pareja en linedancers.

Na drie dagen gezelligheid houdt de inzamelingsactie nog niet op. Er zijn nog verschillende acties gaande. In januari wordt het definitieve eindbedrag bekend gemaakt. Omroep P&M wil graag alle mensen die op welke manier dan ook ingezet hebben voor Ut P&M Hoés hartelijk bedanken.