Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Hoés haalt ruim 33.000 euro op

Tijdens een live radio-uitzending van Omroep P&M is dinsdag 30 januari het eindbedrag van Ut P&M Hoés 2017 bekend gemaakt. Met de actie die eind december werd gehouden, is € 33.564,88 opgehaald. Met dit bedrag kan Leergeld ruim 130 kinderen ondersteunen.

In het weekend van 15 tot en met 17 december stond op het Raadshuisplein in Panningen Ut P&M Hoes. Tijdens dit weekend werd er door de lokale omroep zoveel mogelijk geld opgehaald voor Leergeld Peel en Maas.

Stichting Leergeld Peel en Maas laat in een reactie weten: ‘Wij zijn overdonderd door dit eindbedrag en zijn enorm dankbaar dat inwoners, ondernemers en scholen van Peel en Maas zoveel gedoneerd hebben. We willen iedereen die ons gesteund heeft, in welke vorm dan ook, een hele dikke DANK JE WEL geven. Zonder ieders inzet was Ut P&M Hoés 2017 niet mogelijk geweest.’

Leergeld Peel en Maas ondersteunt kinderen uit gezinnen, van wie de ouders de financiële middelen niet hebben, om hun kinderen te laten mee doen. Denk hierbij aan schoolkosten en kosten voor sport of cultuur.