Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M klaar voor de Vastelaovend!

De Vastelaovend staat voor de deur en Omroep P&M is klaar voor de dolle dagen. Vanaf vrijdag 9 februari staat de omroep in het teken van het feest. Vanaf 9.00 uur wordt op die dag op de radio de Top111 uitgezonden. Dit is de carnavalshitlijst die is samengesteld door de inwoners van Peel en Maas. Wie staat er dit jaar op 1? Rond 17.30 uur maakt André Halmans de lijstaanvoerder bekend. De top 10 is ’s avonds op televisie te zien.

Vanaf 18.00 uur wordt op carnavalsvrijdag de sleuteloverdracht van de gemeente Peel en Maas uitgezonden op de radio. Op televisie is deze uitzending vanaf zaterdag te zien op tv, net als alle uitzendingen van het Vastelaovescafé, het P&M Liedjesfestival en ‘De Mins achter de prins’.

Zaterdagochtend zendt de omroep tussen 11.00 en 14.00 uur, net als vorig jaar, de sleuteloverdracht van de jeugd uit. Vastelaovend Same houdt de luisteraar vervolgens van zondag t/m aswoensdag op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Op zondag, maandag en dinsdag is dit tussen 12.00 en 14.00 uur, op aswoensdag wordt er teruggeblikt tussen 18.00 en 20.00 uur.

De optochten van Peel en Maas zijn ook dit jaar weer allemaal te zien op P&M. Vanaf zondagavond worden de optochten van Helden, Meijel, Koningslust, Grashoek en Beringe uitgezonden. Op maandagavond volgen de optochten van Panningen, Kessel, Maasbree en Baarlo. Egchel sluit traditioneel op dinsdag de optochtenreeks af. Ook is natuurlijk alles online te bekijken en te beluisteren.

Mis dus niets van de Vastelaovend en volg het op Omroep P&M!