Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M pakt uit met verkiezingen

Met nog ruim een week tot de gemeenteraadsverkiezingen besteedt Omroep P&M dagelijks aandacht aan de verkiezingen op radio, tv en internet.

Lunch Live!
De lijsttrekkers van de politieke partijen schuiven in de week voor de verkiezingen aan in het radioprogramma ‘Lunch Live!’ op Omroep P&M. Elke dag is een andere lijsttrekker de sidekick in het programma en bepaalt hij/zij op welke platen gestemd kan worden bij de battleplaat op Facebook. Ook wordt de mens achter de lijsttrekker belicht.


Politiek Café
Op zondag 18 maart wordt het laatste Politiek Café uitgezonden met alle lijsttrekkers. Heeft u een vraag aan een van deze kopstukken? Stuur dan een mail naar redactie@omroeppenm.nl of kom vanaf 9.30 uur naar Gallery’s Grand Pub en stel de vraag. Tijdens de laatste uitzending is er muziek van Linda Zijlmans.

Lijsttrekkersdebat
Op dinsdag 20 maart zendt Omroep P&M vanaf 20.00 uur live het Lijsttrekkersdebat uit, waarin de lijsttrekkers voor de laatste keer in debat gaan. Vanuit DOK6 presenteert Frans Pollux het slotdebat, dat gratis toegankelijk is voor publiek vanaf 19.00 uur. Thuis kun je reageren door op social media de hashtag #debatpenm te gebruiken.

Verkiezingsdag en uitslagenavond
Op woensdag 21 maart doet Omroep P&M vanaf 7.00 uur verslag op radio en tv van de verkiezingen. Verslaggevers staan bij de stembussen, er zijn gasten in de studio en het laatste verkiezingsnieuws wordt gebracht. Vanaf 20.30 uur is er een live uitzending op tv en radio met de uitslagen, analyses en reacties vanuit DOK6.

Reguliere programmering
Vanzelfsprekend is er ook in de reguliere programma’s op tv en radio veel aandacht voor de verkiezingen. In het P&M Nieuws, P&M Kiest en de reguliere programma’s wordt er uiteraard stil gestaan bij de verkiezingen.