Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport bij Jumping Indoor Maastricht

Dit weekend een beperkt programma in betaald en amateurvoetbal, maar dat neemt niet weg dat er 2 goed gevulde programma’s zijn van Omroep P&M Sport.

Zowel op zaterdag als zondag zal er live geschakeld worden met het MECC, waar Jumping Indoor Maastricht plaatsvindt, een van de topevenementen in de paardensport.

Verder aandacht voor de volleybalderby’s bij de dames tussen koploper VC Kessel en VC Olympia en bij de heren tussen het schierongenaakbare VC Asterix en de talenten van VC Olympia. De heren van Herpetz Bevo HC spelen in de BeNe-Liga handbal de lastige uitwedstrijd in het Waalse Vise, hierop wordt teruggekeken met aanvoerder Pim Augustinus en assistent-coach Lambert van Berlo. Met coach Marcel van Lier wordt gesproken over de dames van BSAC.

Deze week ruimer aandacht voor darts met beschouwingen in zowel de VDO als PDB-competitie met diverse teams uit Peel en Maas. Ook interviews over de schietsport, hockey, atletiek met de Limbra-cross, zaalvoetbal en natuurlijk beugelen met o.a. de derby’s Sevenum-Maasbree en Helden-Kessel. Voetbal zal zich concentreren op de inhaalwedstrijd IVO-Panningen en een terugblik op de bekerwedstrijd van MVC ’19.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.