Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport bij ontknopingen in amateurvoetbal

De ontknopingen in het amateurvoetbal zijn nabij. Deze zijn van nabij te volgen bij P&M Sport. Op zondag zal vanaf sportpark Kerkeböske live de wedstrijd Helden – SVC ‘2000 te volgen zijn.

Kunnen de blauw-witten van trainer Rob Jacobs thuis de titel in de 4e klasse grijpen? Verder de absolute kraker in de 5e klasse tussen Grashoek en Altweerterheide. Kan de ploeg van Nelis Luijten revanche nemen van de nederlaag op Hemelvaartsdag en een verdere gooi naar het kampioenschap doen? Ook dit is vanaf De Peelrand live te volgen. Uiteraard worden ook de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams op de voet gevolgd, want ook andere teams spelen nog om prijzen.

Verder een terugblik met assistent-trainer Lambert van Berlo op de historische bekerzege van de heren handballers van Herpetz Bevo HC afgelopen donderdag in Aalsmeer door een zege in een adembenemende finale tegen Fiqas/Aalsmeer.

Op zaterdag is de Guus Wokke-loop in Panningen live te volgen. Verder zal trainer/coach Nico Maessen en enkele speelsters van VC Kessel te gast te zijn in de studio. Met hen wordt teruggekeken op het kampioenschap van de Kesselse volleybalsters en de kansen van het team in de 3de divisie volgend seizoen. Waarom is er zo’n goede klik tussen Nico Maessen en VC Kessel? De succesvolle trainer heeft met de Kesselse dames al 3 titels en 2 bekers gewonnen.

Met John Korsten wordt gesproken over de degradatiewedstrijden van de zaalvoetballers van ZVV Beringe. Afgelopen maandag begon het team hieraan met een thuiswedstrijd tegen ZV Weert. Bevo-trainer Wilgert Janssen en Egchel-trainer Twan van de Mortel zullen de P&M voetbaltoto spelen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur. Aangezien competities in de zaalsporten veelal afgelopen zijn, zal uitzending op zaterdag tot 21.00 uur duren.