Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport: De bal gaat weer rollen

Een aantal competities waren al begonnen, in het amateurvoetbal zijn al de nodige bekerwedstrijden gespeeld, maar vanaf dit weekend gaat het weer bijna overal beginnen. De bal gaat weer rollen, vliegen.

De voorbereidingen zitten erop, vanaf nu gaat het overal om de punten. En dus ook vanaf nu weer wekelijks 2 uitzendingen van Omroep P&M Sport, op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur.

Deze week op zaterdag is P&M Sport live aanwezig in sportarena De Heuf waar de heren handballers van Bevo HC een goed vervolg aan de stunt van vorige week willen geven en zo de thuisnederlaag van eerder tegen de aloude concurrent OCI Lions recht zetten. Vanaf 19.00 uur is rechtstreeks te volgen of de ploeg van trainers Jo Smeets en Lambert van Berlo erin slaagt de punten tegen Hubo Initia Hasselt in Panningen te houden.

Verder in deze tweede uitzending van het seizoen aandacht voor de beugelen, waar Maasbree vorige week de derby tegen Helden speelde en ook afgelopen dinsdag reeds in de bak verscheen. Bram Hunnekens laat weten hoe het tafeltennissers van TTV Fortus in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen vergaan is. Met John Korsten van de zaalvoetballers van ZVV Beringe wordt de competitiestart van zijn team besproken. Ook de volleybalcompetitie gaat weer van start dit weekend. Hierover wordt gesproken met de coach van de gepromoveerde dames van VC Asterix, die hun herintreden in de 2de klasse beleven met een uitwedstrijd in Maashees, terwijl met Nico Maessen van de VC Kessel-dames wordt gesproken over het tweede seizoen van zijn team in de hoogste regionale divisie, waar op vrijdagavond aan begonnen werd met de derby tegen Peelpush in Meijel. Met trainer Johan Leenders wordt nabeschouwd over het her-debuut van de Peelpush-heren in de topdivisie bij medepromovendus Protos in Utrecht.

Tenslotte zal op zaterdag met de trainers van Helden (Rob Jacobs) en Kessel (John Paulissen) vooruitgekeken worden op het nieuwe seizoen in de 3e en 4e klasse en besproken worden of hun teams dit jaar kunnen meedoen om de prijzen. Tevens wordt er voorbeschouwd op de thuiswedstrijden van zondag tegen Liessel en Bieslo. Als laatste komt ook de nieuwe trainer van VV Baarlo, Joery Janssen, aan het woorden over zijn eerste ervaringen en zijn verwachtingen.

In de uitzending van zondag is de wedstrijd tussen Grashoek en Lierop rechtstreeks te volgen. Terwijl de verrichtingen van alle andere Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd worden. Direct na afloop wordt er met de trainers van Baarlo, Helden en Kessel teruggekeken op de wedstrijden van hun teams.

Traditiegetrouw wordt er in de rust van het amateurvoetbal met assistent-trainer Lambert van Berlo terug- en voorutigekeken op de verrichtingen en verwachtingen van de handbalheren van Herpetz Bevo HC. Verder komt ook Sterre Andriessen aan het woord, die laat weten hoe het de hockydames van HCPM vergaat. Met Jeroen Beeks wordt wordt vooruitgekeken naar de derby in het zaalvoetbal van maandagavond tussen MZV/De Heere van Meijel en ZVV Beringe.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten weer van dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in zeer goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.