Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport dit weekend met grote diversiteit

De competities zijn weer in volle gang. Dus ook dit weekend weer 2 meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Op zaterdag is de heren handbalwedstrijd tussen Herpetz Bevo HC en Tongeren rechtstreeks vanuit sportarena De Heuf te volgen. Kan de ploeg van Jo Smeets de mooie reeks voortzetten?

Verder op zaterdag aandacht voor volleybal. Met trainer/coach Nico Maessen wordt besproken of zijn Kesselse dames in hun tweede seizoen in de hoogste regionale divisie ongeslagen blijven, terwijl aanvoerder Tom Heines van de Tupos-heren verslag doet van hun eerste thuiswedstrijd in het nog prille seizoen. Eric Kleine laat weten of de Kesselse beugelaars thuis hebben kunnen winnen van het sterke Tegelen. John Korsten bericht over de verrichtingen van de zaalvoetballers van ZVV Beringe in de topklasse.

Met de trainers William van Moorsel (Panningen) en Gé Ummenthun (Koningslust) wordt vooruitgeblikt op de derby die de ploegen op zondag op sportpark De Lust tegen elkaar spelen. RKMSV-trainer Ton van Dijk kijkt vooruit op de derby en kraker van zijn ploeg zondag in Neerkant. Kessel-trainer John Paulissen beschouwt voor op de wedstrijd van zijn team op zondag in en tegen Roggel, waar de ploeg ook weer wil winnen. Hij zal tevens de tweede Peel en Maas voetbaltoto van dit seizoen spelen.

Op zondag zal de wedstrijd uit het amateurvoetbal vanaf sportpark De Peelrand tussen Grashoek en SJVV live te volgen zijn. Terwijl de verrichtingen van alle andere Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd worden. Meteen na afloop van de wedstrijden zal met Gé Ummenthun de derby Koningslust-Panningen besproken worden en de nieuwe Baarlo-trainer Joery Janssen beschouwt de derby Baarlo-HBSV Hout-Blerick na.

Traditiegetrouw wordt er in de rust van het amateurvoetbal met assistent-trainer Lambert van Berlo terug- en voorutigekeken op de verrichtingen van de handbalheren van Herpetz Bevo HC, die zaterdagavond Tongeren in de eigen Heuf ontvingen. Met de coach van de BSAC-dames wordt direct na de wedstrijd die op zondagmiddag gespeeld wordt nabeschouwd en gekeken of de fraaie winst in de derby van vorige week een passend vervolg heeft gekregen. Met de nieuwe VC Olympia-coach Jeffrey Feijen wordt teruggekeken op de eerste thuiswedstrijd van zijn volleybalheren van zaterdagavond. Sterre Andriessen laat weten hoe het de hockeydames van HCPM vergaan is eerder op de dag in de lastige uitwedstrijd bij koploper Civicum in Cuijk. Met Geer Daems worden de verrichtingen van de Meijelse beugelaars besproken en of ze weer terug zullen keren naar de ereklasse.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in twee zeer goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.