Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport: Erop of eronder in amateurvoetbal

De laatste reguliere competitiewedstrtijden in het amateurvoetbal. Nog diverse beslissingen zijn niet gevallen. Ook voor de Peel en Maas-teams is er nog vanalles mogelijk. Omroep P&M Sport is er uiteraard bij.

Gaat Baarlo zich handhaven? Het duel dat gewonnen moet worden is live te volgen bij P&M Sport. Vanaf sportpark De Meeren hoeft geen moment gemist te worden van deze cruciale wedstrijd en derby tegen Blerick. Kan Grashoek nog kampioen worden na verlies van vorige week tegen concurrent VOS? Gaan Helden en Panningen de nacompetitie halen? Hoe staat Kessel ervoor voor aanvang van de nacompetitie? Allemaal vragen die beantwoord zullen worden. Met live flitsen van de wedstrijd Horn-Kessel, waarbij Kessel Panningen kan helpen aan een plek in de nacompetitie. Alle verrichtingen van alle Peel en Maas teams worden uiteraard op de voet gevolgd. Met direct na afloop analyses en conclusies met de trainers Roel Schreurs (Panningen), Rob Jacobs (Helden) en Nelis Luijten (Grashoek).

Tussen al dit voetbalgebeuren door ook aandacht voor atletiek (Run op Velden) en herenhockey, waar aanvoerder Noud Looijen terugblikt op de wedstrijd HV Meerssen-HCPM.

In de rust van de voetbalwedstrijden zal met assistent-coach Lambert van Berlo van de handbalheren van Herpetz Bevo HC teruggekeken worden op een toch wel turbulent seizoen van de blauw-gelen in de BeNe-liga, beker en play-offs om het Nederlands kampioenschap. Ook alvast een vooruitblik op het nieuwe seizoen en de selectie; wie verlaat De Heuf en welke aanwinsten kunnen hij en Jo Smeets verwelkomen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten deze zondag vanaf 14.00 uur in een zeer goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport