Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport gaat weer beginnen

De zomervakantie zit er voor de meesten op. De competities beginnen weer, de bal gaat weer rollen. Ook P&M Sport is terug van vakantie en gaat weer beginnen.

De 14de jaargang zal direct op zondag 23 september starten met een klein jubileum, want de eerste uitzending in dit nieuwe seizoen zal meteen de 900ste uitzending van Omroep P&M Sport zijn. Ook dit seizoen weer uitzendingen op zaterdag van 19.00 tot 22.00 en op zondag van 14.00 tot 17.00 uur met voor bijzondere gevallen langere uitzendingen of extra uitzendingen.

Op zaterdag veel aandacht voor de zaalsporten met live-verslagen van vooral handbal en volleybal, maar zeker ook aandacht voor andere sporten, zoals zaalvoetbal, tafeltennis, de schietsport en darten. Kan Bevo Hc mee doen om de titel in de BeNe-Liga, het landskampioenschap? Kan het de beker verdedigen in hun jubileumjaar? Hoe gaat de clash tussen de dames van het gepromoveerde BSAC en het gedegradeerde Bevo verlopen? Kunnen de gepromoveerde volleybaldames van VC Olympia van zich doen spreken in de eerste divisie? Hoe vergaat het de Peelpush dames nu ze een stapje terug hebben moeten doen naar de topdivisie? Kunnen de dames van VC Kessel na promotie naar de 3de divisie en de heren van VC Asterix in de promotieklasse hun fraaie reeks voortzetten? Allemaal zaken waar we in de loop van het seizoen antwoord op gaan krijgen en die P&M Sport op de voet volgt.

Ook voorbeschouwingen op de wedstrijden van zondag en natuurlijk de P&M Voetbaltoto met de trainers van de Peel en Maas amateurvoetbalverengingen.

Op zondag zal de hoofdmoot als gebruikelijk de wedstrijden in het amateurvoetbal zijn. Met live verslagen en van de overige wedstrijden wordt met behulp van de clubreporters de ontwikkelingen op de voet gevolgd, zodat de luisteraars niets hoeven te missen wat er gebeurd op de velden waar de Peel en Maas-teams actief zijn. Hoe vergaat het promovendus Helden in de 3e klasse met daarbij de derby’s tussen en tegen Baarlo en MVC ’19. Kunnen Koningslust en Kessel potten breken in de 4e klasse met daarbij ook mooie derby’s tussen deze teams en ook Bevo en Panningen.

De laatste beslissingen in het amateurvoetbal voor Peel en Maas-teams zijn gevallen. Feest in Kessel en Koningslust en helaas geen bekroning op een mooi seizoen voor Grashoek en Panningen, waar ook MVC ’19, RKMSV en Baarlo het net niet wisten te redden in de nacompetitie.

Verder op zondag ook ruim aandacht voor de beugelcompetitie met interviews en terugblikken op gespeelde wedstrijden. Dit ook voor wedstrijden uit andere de volleybal, handbal, zaalvoetbalcompetitie. Ook de paardensport, wielrennen, atletiek, judo, hockey, auto/motor-sport en andere sport-evenementen met Peel en Maas-inbreng zullen de revue passeren. In de zondaguitzending ook veel uitslagen van sportprestaties van Peel en Maas-teams en sporters uit de diverse sporten en verdere nationale en internationale sportgebeurtenissen.

Kortom, weer tijd om op zaterdagavond en zondagmiddag af te stemmen op Omroep P&M Sport. Het programma zal weer wekelijks hier bekend gemaakt worden. Het team van Omroep P&M Sport is er klaar voor en rekent weer op ieders medewerking. Samen gaan we er een mooi en sportief seizoen 2018-2019 van maken.

Dus ook in het nieuwe seizoen veel internationaal, nationaal, maar vooral ook lokaal sportnieuws iedere zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur bij Omroep P&M Sport.