Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport in de zaal en op het veld

1 februari 2019

Vooralsnog wordt er dit weekend weer volop gevoetbald op de velden. Mocht dat inderdaad zo zijn, dan zal P&M Sport daar uiteraard bij aanwezig zijn.

Op zondag staan er niet minder dan 2 Peel en Maas-derby’s op het programma. Vanaf sportpartk Kerkeböske zal de derby in de derde klasse tussen Helden en Baarlo live te volgen zijn en op Hookervenne is P&M Sport live aanwezig bij de derby tussen Bevo en Koningslust. Uiteraard zullen ook de verrichtingen van de overige Peel en Maas-ploegen op de voet gevolgd worden.

Verder in de uitzending van zondag een terugblik op de BeNe-liga handbalwedstrijd van de heren van Herpetz Bevo HC met assistent-coach Lambert van Berlo en live paardensport met de Limburgse Kampioenschappen, die in Reuver gehouden worden.

Op zaterdag ook aandacht voor LK dressur van zondag en een interview met de familie Steyvers over de mennen met het gehele gezin.

Live vanuit sportarena De Heuf wordt gevolgd of de handbalheren van Herpetz Bevo HC zich thuis tegen het Belgische Sasja kunnen herstellen van de recente nederlagen, ondanks de blessures waardoor het team van trainer Jo Smeets geplaagd wordt. Tussendoor zullen RKMSV-trainer Ton van Dijk en zijn collega bij SV Egchel, John Smedts, de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Met Don Nijssen wordt vooruitgekeken op de zaalvoetbalderby tussen MZV/De Heere van Meijel en ZVV Beringe, die maandag in De Körref gespeeld zal worden. Vanuit het volleybal zal gespropken worden met Peelpush-coach Sjoerd Simons, die laat weten of zijn mannen de goede reeks in de Utrechtse Galgenwaard hebben weten voort te zetten. Met aanvoerster Nicole Jochijms van Tupos en trainer/coach Nico Maessen van de VC Kessel-dames worden de wedstrijden van hun teams tegen VC Athos uit Sevenum en VC Volt uit Beers nabeschouwd, waarbij voor beide teams belangrijke punten te pakken waren.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.

Bij afgelasting van het amateurvoetbal gaat P&M Sport op zondag door, maar zal aandacht gegeven worden aan wedstrijden en prestaties die wel doorgaan.