Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport in teken van Sportgala en amateurvoetbal

Op zaterdag zullen diverse genomineerden voor het Sportgala Peel en Maas te gast zijn in de studio. Voor zover niet bekend zullen zij zich vorostellen en met hun gekeken worden naar de geleverde prestaties, maar ook naar hun toekomst.

Zo zullen aanschuiven bij presentator Rob Linssen de talenten Inge Jansen (turnen) en Mark van Dijk (judo). Ook aandacht voor de IKS (Iedereen Kan Sporten) genomineerden uit Peel en Maas, waarbij gesproken wordt met trainster Ine Jacobs en haar team van Running Blind Noord-Limburg (onderdeel van Atletiek Helden).

Verder in de zaterdag-uitzending een vooruitblik op de hockeywedstrijden van de dames en heren van HCPM op zondag tegen Mierlo en Cranendonck met trainer Chris Leenders, de handbalwedstrijd van de troste koploper BSAC met coach Marcel van Lier en de voetbalwedstrijden Baarlo-HBSV en Helden-Bieslo met trainers Rob Geenen en Rob Jacobs. Met Kees Bosch wordt teruggekeken op de wedstrijd van de volleybaldames van VC Olympia tegen Havoc Haps. Met Ron Burhenne wordt gesproken over de bondsfeest schietwedstrijden van HSV en Joris van Eekeren analyseert de wedstrijd van zijn tafeltennisteam Fortus tegen Kerkrade.

Op zondag zal traditioneel het amateurvoetbal centraal staan. Vanaf sportpark Panningen-Noord zal de wedstrijd tussen de groen-witten uit Panningen en Horn live te volgen zijn. Ook de wedstrijd tussen kampioenskandidaat Kessel en VOS uit Venlo zal rechtstreeks te volgen zijn vanaf sportpark De Roode Egge. Uiteraard worden ook de verrichtingen van de overige Peel en Maas teams op de voet gevolgd.

Naast het voetbal is er deze zondag aandacht voor beugelen met oa de wedstrijden Hegelsom-Kessel en de derby Meijel-Maasbree. Met trainer Nico Maessen van de volleybaldames van VC Kessel wordt teruggekeken op de topper van zaterdag in Maastricht; hebben de dames nog steeds kans op het kampioenschap?

Tenslotte wordt met assistent-coach Lambert van Berlo van de handballers van Herpetz Bevo HC vooruitgekeken naar de kwartfinale beker tegen Hurry Up uit Zwartemeer en de wedstrijden om het kampioenschap van Nederland tegen Volendam, Lions en Aalsmeer.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.