Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport Live bij Derby’s

Komend weekend een weekend vol derby’s. Deze zullen dan ook centraal staan in de uitzendingen van Omroep P&M Sport. Op zaterdag zal de BeNe-Liga handbal derby tussen Herpetz Bevo HC en OCI Lions live vanuit De Heuf te volgen zijn. Kan het team van Jo Smeets weer eens winnen van de landskampioen en supercup winnaar?

Te gast in de studio is de nieuwe trainer van voetballers van Bevo, Wilgert Janssen. Wat kunnen we in zijn eerste jaar bij Bevo van het team verwachten in de 4e klasse met diverse derby’s? Met hem wordt natuurlijk ook de toto gespeeld.

Ook natuurlijk aandacht voor volleybal met heren van Tupos, de bekerwedstrijden van de Peelpush-heren en de topper van de VC Kessel-dames. Deze week ook aandacht voor hockey, schietsport, de Limbra Cross en de laatste Raceway finalerace.

Op zondag zal de voetbalderby in de 5e klasse tussen Kessel en Koningslust centraal staan. Deze is live vanaf sportpark De Roode Egge te volgen. Uiteraard worden ook alle ontwikkelingen bij de andere 8 standaardteams uit Peel en Maas gevolgd.

Vanaf 15.30 uur zal rechtstreeks geschakeld worden met sporthal De Körref, waar de Peelpush-dames het opnemen tegen Zwolle. Een wedstrijd met winstkansen?

Verder wordt er terugblikt op de volleybalcompetitie alsmede de derby van Herpetz Bevo HC van zaterdagavond. Met Yannick Smedts wordt gesproken over de Toma Cycles Cup.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.