Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport live bij handbaltopper

Een echte topper in de BeNe-Liga handbal in sportarena De Heuf tussen de heren van Herpetz Bevo HC en Kras/Volendam. De strijd om een plaats in de play-offs. Deze wedstrijd is zaterdag uiteraard live te volgen bij Omroep P&M Sport.

Verder wordt er met Johan Hoeijmakers teruggekeken op de beugeltopper tussen Tegelen en HBC Helden, maar ook aandacht voor de ‘derby’ Neer-Kessel. De topper in de dames promotieklasse volleybal wordt besproken met trainer/coach Nico Maessen van de Kesselse dames, die thuis als koploper spelen tegen de nummer 2 uit Uden. Verder interviews met de coaches van de heren van Peelpush en VC Olympia, 2 Peel en Maas-teams die momenteel goed draaien. Met John Korsten worden de verrichtingen van ZVV Beringe zaalvoetballers nader belicht en met Ron Burhenne wordt gesproken over de schietsport en HSV Panningen in het bijzonder. Tenslotte wordt er gesproken met SV Egchel-trainer Twan v.d. Mortel, waarom verlaat hij het andere oranje aan het eind van dit seizoen?

Te gast in de studio zal zijn Jan Smolders. Met hem wordt uitgebreid vooruitgekeken naar de Heldense Bossen cross. Ook op zondag zal er aandacht zijn voor de Heldense Bossen cross met oa Jolanda Verstraten.

Verder op zondag terugblik op de wedstrijd van de Peelpush-dames in het verre Sneek en uitgebreidde terugblik op de handbaltopper van zaterdagavond tussen de heren van Herpetz Bevo HC en Kras/Volendam. Maar ook de trainer van de Bevo-dames komt aan het woord over de verrichtingen van zijn team.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.