Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

P&M Sport live in De Heuf en De Körref

A.s. zaterdag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de BeNe-Liga handbalwedstrijd in De Heuf tussen Herpetz Bevo HC en het ijzersterke Callant Tongeren met ex-Bevo HC speler Nick de Kuyper. Kunnen de mannen van Jo Smeets en Lambert van Berlo zich herstellen van de onnodige nederlaag in Volendam?

Verder zal te gast zijn in de studio de nieuwe trainer van MVC ’19, Eric van Rooij. Wie is deze nieuwe trainer in Peel en Maas en wat kunnen we dit seizoen van het team uit Maasbree verwachten? MVC ’19 begon de competitie met 2 nederlagen, hoe kijkt hij daar op terug. En verder wordt natuurlijk de voetbaltoto met hem gespeeld.

Zaalvoetbal met ZVV Beringe tegen de kampioen van vorig seizoen ZV Serum, volleybal over de dames van VC Grashoek en VC Kessel, de hockeyheren van HCPM, de handbaldames van Herpetz Bevo HC en een vooruitblik op de eerste competitiewedstrijd in de eredivisie met coach Peter Verstappen van de Peelpush volleybaldames. Dit en nog heel veel meer sportnieuws op zaterdag 7 oktober vanaf 19.00 uur op Omroep P&M.

Op zondag vanaf 14.00 uur uiteraard ruim aandacht voor het amateurvoetbal in Peel en Maas, waar alle wedstrijden op de voet gevolgd worden. Een terugblik op de wedstrijden in de ereklasse van het beugelen met speciale aandacht deze keer voor de teams van Kessel en Helden. Vanaf 15.30 zal de eredivisiewedstrijd volleybal tussen de dames van Peelpush en Spirngendal Set Up ’65 uit Ootmarsum live vanuit sporthal De Körref in Meijel te volgen zijn. De uitzending zal doorgaan tot dat de wedstrijd ten einde is.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend in 2 meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.