Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport live in De Heuf en op Panningen-Noord

7 februari 2019

Vooralsnog wordt er dit weekend weer volop gevoetbald op de velden met daarbij een echte Peel en Maas/Helden derby tussen Panningen en Beringe. Mocht dat inderdaad doorgaan, dan zal P&M Sport daar uiteraard bij aanwezig zijn.

Op zaterdagavond is P&M Sport live aanwezig in sportarena De Heuf waar de dames van Herpetz Bevo HC in de handbal 2e divisie het opnemen tegen Oliveo uit Pijnacker. De ploeg van trainer Björn Willunat wil als nr. 3 graag winnen van de nr. 5 en zo kans blijven maken op de tweede plaats. Een lastige klus zal het worden, waarbij het team de pijnlijke nederlaag van verleden week in Naaldwijk wil rechtzetten en de fraaie serie in eigen huis wil continueren.

Verder zal in de uitzending trainer Wilgert Janssen van Bevo vooruitkijken op de derby, die zijn team op zondag uit speelt bij Panningen. Kunnen de Beringse voetballers revanche nemen voor de grote nederlaag eerder in het seizoen geleden op Hookervenne? MVC ’19-trainer Erik van Rooij speelt de Peel en Maas voetbaltoto.

Met Bert-Jan Trines van de zaalvoetballers van MZV/De Heere van Meijel wordt teruggekeken op de derby tegen Beringe van afgelopen week en tevens vooruitgeblikt op de lastige uitwedstrijd van komende week in Neer tegen De Gastronoom, dat momenteel 2e staat. Tom Heines van de volleybalheren van Tupos laat weten of zijn team heeft kunnen stunten bij koploper VC Limac in Linne en daarmee de slechte reeks van de Baarlose heren ten einde is gekomen. Coach Maik Wilms van VC Olympia analyseert de wedstrijd van zijn heren tegen eveneens de koploper, VC Unitas, in Boekel.

Tussen al de balsporten zal er in deze uitzending ook ruim aandacht zijn voor de paardensport met een vooruitblik op de springtour Zuid-Nederland, die zondag in De Vosberg verreden wordt en dan ook live te volgen zal zijn bij P&M Sport. Johan Hoeijmakers bericht over de beugelderby tussen Baarlo en mede-koploper Helden.

Op zondag zal de derby Panningen-Bevo live te volgen zijn vanaf sportpark Panningen-Noord. Uiteraard zullen ook de verrichtingen van de overige Peel en Maas-ploegen op de voet gevolgd worden. Direct na afloop zal met Baarlo-trainer Rob Geenen en zijn Grashoek-collega Nelis Luijten de wedstrijden van hun teams tegen IVO (Velden) en Leunen worden besproken.

Verder in de uitzending van zondag een terugblik op de BeNe-liga handbalwedstrijd van de heren van Herpertz Bevo HC in Volendam met assistent-coach Lambert van Berlo. Met libero Karin Mennen wordt besproken in hoeverre de Peelpush-volleybaldames nog steeds in de race zijn voor promotie naar de eredivisie. Trainer/coach Christian Meulendijks blikt terug op de wedstrijd van VC Grashoek bij de Maastrichtse studenten van Fyrfad.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.