Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport met derby’s

Een vol sportweekend met diverse derby’s en vele andere interessante ontmoetingen en wedstrijden. Omroep P&M Sport is erbij.

Op zaterdag is P&M Sport aanwezig in De Ankerplaats in Grashoek, waar de volleybaldames van VC Grashoek de derby spelen tegen het Baarlose Tupos. Vorig seizoen hield VC Grashoek Tupos af van de titel en promotie. Kan de ploeg in de gymzaal revanche nemen? Beide ploegen draaien momenteel stroef en zullen er alles aan doen om dit te keren met winst in deze derby. Vanuit de volleybalwereld ook een interview met VC Olympia heren-trainer Maik Wilms over hun wedstrijd tegen Flamingo’s uit Gennep en met trainer/coach Rudy Beurskens van de VC Asterix-dames die hun koppositie verdedigen.

Verder in deze uitzending, als ook in de uitzending op zondag, live paardensport vanuit het MECC in Maastricht, dat dit weekend in het teken staat van JIM Jumping Indoor Maastricht.

Björn Willunat zal direct na afloop van de wedstrijd laten weten of de handbaldames van Herpetz Bevo HC hun zegereeks hebben voortgezet in de thuiswedstrijd tegen Dongen. Met Kessel-trainer John Paulissen wordt vooruitgekeken op de derby van zondag tegen Koningslust, waarin VV Kessel op het eigen sportpark zal pogen te revancheren voor de nederlaag in de topper van vorige week. Baarlo-trainer Rob Geenen speelt deze week de toto.

Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn op sportpark De Roode Egge bij de derby in de 4e klasse tussen de promovendi Kessel en Koningslust. Ook de wedstrijd tussen Bevo en EMS uit Roermond. Uiteraard worden de verrichtingen op de overige velden met Peel en Maas-inbreng ook nauwlettend gevolgd.

Met Johan Hoeijmakers van koploper Helden wordt de beugelderby tussen Kessel en Helden besproken, terwijl Herm Hendrix terugblikt op een andere regelrechte derby in het beugelen tussen De Treffers en De Flatsers, of te wel Maasbree tegen Baarlo. Lambert van Berlo laat weten of de handballers van Herpetz Bevo HC in de BeNe-liga ook in het Belgische Neerpelt hebben kunnen winnen, terwijl met Iris Crooijmans nabeschouwd wordt over de topper die de hockeysters van koploper HCPM deze zondag bij de nummer 2 in Heerlen speelden.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.