Menu

Twitter feed Omroep P&M

P&M Sport met derby’s

Weer een interessant sport weekend met diverse boeiende derby’s zo net voor carnaval. En P&M Sport is er uiteraard bij. P&M Sport telt verder af naar 21 maart ... hierover later meer. Zet deze datum alvast in je agenda.

Op zaterdag zal een diversiteit aan sporten de revu passeren. Zo zal Johan Hoeijmakers de Heldense derby in de beugel-ereklasse nabeschouwen, wordt met Tom Heines van de Tupos-volleybalheren gesproken over hun wedstrijd thuis tegen VC Hero en zal Björn Korsten laten weten hoe het de zaalvoetballers van ZVV Beringe in Geleen vergaan is, maar ook vooruitkijken op de wedstrijd tegen het fameuze Fermonia Boys uit Roermond. Ook aandacht voor darten, waar Niels Heldens van DC De Boesjer terugkijkt op de derby tegen DC Schuim.

Met coach Marcel van Lier van de BSAC-handbal-dames wordt terugkeken op de historische bekerwedstrijd tegen eredivisionist SEW. De paardensportwedstrijden in De Vosberg en Limbracross worden verder geanalyseerd door de P&M specialisten op dit vlak.

Op zondag is P&M Sport live aanwezig bij de kraker in de 3de klasse tussen Baarlo en Helden, maar ook bij de wedstrijden Bieslo-Kessel en SJVV-Grashoek. Bij al deze en ook bij de andere wedstrijden van de Peel en Maas-teams staat er nog vanalles op het spel, Uiteraard worden al deze verrichtingen op de voet gevolgd. Direct na afloop zal er met de trainers van Pannningen, RKMSV en MVC ’19 geschakeled worden te vernemen hoe het hun teams in de uitwedstrijden tegen DES Zwalmen, Lierop en FCV-Venlo vergaan is.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op BeNe-liga-handbalwedstrijd van Herpetz Bevo HC bij AtomiX in België van zaterdagavond. Geer Daems laat weten of de Meijelse beugelaars de koppositie hebben kunnen waarmaken in de derby tegen OVU Kessel, terwijl Herm Hendrix de wedstrijd van De Treffers tegen Olland nabeschouwd. Trainer Johan Leenders laat weten hoe het de Peelpush-volleybalheren vergaan is in de degradatiekraker in het verre Bedum.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Mocht zoals afgelopen vaker gebeurde, vele wedstrijden (vooral in voetbal) afgelast worden, dan zal het programma op zondag aangepast en ingekort worden, maar zal het (zaal)sportnieuws zeker gebracht worden.